Дневни хороскоп за 9 новембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 9 новембар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Недостаје вам емотивни подстицај, али ви не желите да се помирите са пасивном улогом. Слободно повуците потез изненађења. Налазите се у сјајној форми. Немојте пропустити прилику која обећава пословни добитак или корисну рекламу. Потрудите се да правилно усмјеравате своју креативну енергију.

Бик

Покушајте да разумијете нечију слабост. Нема потребе да кажњавате вољену особу. Очекују вас различити проблеми у комуникацији са пословним партнерима и додатне обавезе. Избјегавајте конфликтне ситуације и будите пажљивији у саобраћају.

Близанци

Особу коју волите морате разумјети и онда када гријеши. Нема потребе да се понашате као морални судија. Потребан вам је поуздани партнер или особа која у потпуности слиједи ваш пословни корак и креативне идеје. Пријаће вам различите активности као добар начин растерећења и психотерапије.

Рак

Партнер не може да вам дочара све оно што бисте жељели да чујете или видите. Нажалост, остајете ускраћени за различите потребе. Не вјерујете у нечија поновљена обећања, стога тражите убједљиве доказе или додатну гаранцију за пословни договор. Вечерње сате планирајте да проведете у интересантном друштву и у опуштеној атмосфери.

Лав

Очекује вас пријатно изненађење у сусрету са блиском особом. Потрудите се да узвратите на сличан начин, будите довољно маштовити. Суочавате се са новим и напорним обавезама, важно је да утичете на нечије мишљење да бисте убрзали заједничку акцију. Пријаће вам излазак или боравак у природи.

Дјевица

Ваше незадовољство је пролазна фаза. Ситна пребацивања и емотивне жаоке само погоршавају заједнички однос. Велики ефекти понекад брзо ишчезавају. Нема потребе да се поводите за лажним утисцима о пословним приликама. Усмјерите своје мисли у позитивном правцу, важно је да се опустите.

Вага

Будите умјерени у захтјевима према вољеној особи. Пријаће вам сусрет са блиским пријатељима и нечија пажња. Нечија прича на вас оставља супротан ефекат. Нема потребе да се расплињавате на различите стране и да се оптерећујете амбициозним циљевима. Обратите пажњу на правилну исхрану.

Шкорпија

Будите упорни пред својим партнером, немојте потискивати своје емотивне жеље и потребе. Ваше ријечи нису довољна гаранција да бисте оставили позитиван утисак на особу која одлучује о пословним интересима. Нема разлога да се оптерећујете непотребним сумњама.

Стријелац

Нема потребе да искушавате нечије стрпљење или емотивну наклоност. Немојте смишљати нове љубавне ребусе. Добро сте расположени и вјерујете да постоји заобилазан начин на који можете да остварите оно што други не могу. Искрени разговор са блиском особом доноси психолошко олакшање.

Јарац

Будите њежни и маштовити у друштву вољене особе. Уколико сте слободни, одговорите на нечији позив. Проблеме је лакше ријешити уз нечије присуство или договор. Прихватите нечији користан савјет. Важно је да правилно усмјеравате своју енергију.

Водолија

Свијет око вас изгледа много боље или љепше када се налазите у позитивном окружењу и уз блиску особу. Важно је да сачувате присебност духа и да коригујете свој пропуст. Размислите коме треба да се обратите за подршку. Нема потребе да се оптерећујете тешким мислима.

Рибе

Потребно је да се придржавате провјерених стандарда. Посветите пажњу особи која одговара вашем емотивном расположењу и сензибилитету. Избјегавате пословни клише и стереотипно понашање. Имате интересантније идеје него рјешења која нуде ваши сарадници. Важно је да поправите расположење.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана