Дневни хороскоп за 9. новембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 9. новембар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље

Ован

Тренутно љубав и задовољство не иду у комбинацији. Партнер изненада поставља питања која у вама подстичу емотивну нелагодност. Потребан вам је додатни опрез у сусрету са сарадницима и приликом процјене нових пословних прилика. Пријаће вам активан одмор и више сати здравог сна.

Бик

Положај мјесеца дјелује изазовно на ваше психичко стање, склони сте неумјереним емотивним реакцијама. Покушавате да убрзате неке ситуације у контакту са сарадницима. Важно је да се добро организујете. Немојте дозволити да различите ситнице утичу на вашу психичку равнотежу.

Близанци

Могуће је да партнер има више проблема него што претпостављате. Покажите емпатију и разумијевање у сваком погледу.

Дјелујете као особа која своје пословно-финансијске циљеве ставља изнад интереса већине, због тога вас очекују различити коментари. Потребна вам је добра њега и психолошка подршка.

Рак

У сусрету са вољеном особом све изгледа скоро идеално, не треба да кварите утисак о заједничкој срећи. Понекад је нужно употријебити тајну формулу која доноси велики успјех и лично задовољство. Докажите да посједујете професионалне манире.

Важно је да побољшате своју психофизичку форму.

Лав

Пажљивије анализирајте нечије понашање, јер у емотивном дијалогу постоје ствари које се уочавају тек са одређене дистанце.

Успјех понекад изгледа недостижно, али околности се увијек мијењају. Важно је да извучете добру поуку и да останете истрајни у својим намјерама. Избјегавајте ситуације које вас исцрпљују.

Дјевица

Имате намјеру да освојите нечију наклоност, али то чините на погрешан начин и са великом дозом претјеривања.

Дјелујете самоувјерено и енергично. Ваш стил изражавања околина тумачи на различите начине, али ви не одустајете од својих циљева. Важно је да правилно усмјеравате своју креативну енергију.

Вага

Важно је да правилно одговорите на нечија питања. Изненадите свог партнера на начин који прија заједничким потребама и укусу. Ваши сарадници имају различито мишљење о рјешавању заједничког проблема. Потребно је да осмислите добар план.

Избјегавајте ситуације које вас превише исцрпљују, опустите се.

Шкорпија

Партнер вам често приговара на понашању и пропустима. Можда немате довољно убједљива објашњења на једноставна питања. Радујете се због нових информација. У прилог вам иду различите околности и сазнање да се налазите у центру важних догађања. Избјегавајте непотребне компликације и велике изазове.

Стријелац

Покушајте да разумијете нечију емотивну слабост или недостатак храбрости да одговори на ваше потребе. Будите стрпљиви.

Очекују вас различити проблеми у комуникацији са сарадницима. Неко се труди да вас увјери у своје добре намјере.

Важно је да остварите унутрашњу равнотежу.

Јарац

У сусрету са вољеном особом осмислите забаву која одговара заједничким потребама и укусу. Прижељкујете емотивно зближавање. Све што је добро може бити и боље, под условом да уложите свој максимум и да прекорачите неке субјективне границе.

Важно је да ускладите мисли и осјећања.

Водолија

Особу коју волите морате разумјети и онда када гријеши. Нема потребе да се понашате као морални судија. Потребан вам је поуздани партнер или особа која у потпуности слиједи ваш пословни корак и креативне идеје. Пријаће вам различите активности, као добар начин растерећења и психотерапије.

Рибе

Ствари понекад изгледају потпуно другачије од првог утиска који имате. Поступите по својој савјести у сусрету са вољеном особом. Не треба да се оптерећујете различитим критеријумима. Свако од сарадника има свој начин интерпретације догађаја.

Растеретите се сувишних брига, уљепшајте своје расположење.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана