Дневни хороскоп за 9. јул

ГС
Дневни хороскоп за 9. јул

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

ОВАН

Избјегавајте напорне ситуације и  више се усмјерите на оно што вам прија и што вас опушта. Најбоље би било провести вријеме са вољеном особом. Неће вам одговарати гужва нити галама. Немири у породици, могуће су и расправе или брига око укућана.

БИК

Сматрате да можете да дате себи одушка, па ћете тражити друштво или пријатеља или емотивног партнера. У току вечери са овим другим може доћи до варница због треће особе која се намеће својим понашањем. Оптуживаћете партнера за флертовање.

БЛИЗАНЦИ

Уморни сте од свега што се дешавало у претходним данима, а данас имате неку друштвену обавезу на којој морате бити присутни. Потрудићете се да одете. Мало ће вам дићи расположење нека позната лица са којима ћете имати занимљиву комуникацију.

РАК

Дан растерећења, дан неких мирних дешавања, када се осjећате спокојно и сигурно. Ово је одлично вријеме да се проведу неки лухепи тренуци са драгим људима, симпатијом, вољеном особом. Не дозволите да вам било ко поквари расположење.

ЛАВ

Дан када ви можете више да се посветите себи. Проблем је само у томе што сте се у потпуности исцрпјели и што вјероватно нећете моћи да одговорите на неке занимљиве позиве и приједлоге за дружење, излазак. Тренутно само желите да се смирите, опустите.

ДЈЕВИЦА

Дан када утјеху и растерећење тражите у свакодневним обавезама око куће или у породичном окружењу. Ово је тренутно ваше мјесто напајања позитивном енергијом и са задовољством ћете се препустити људима које волите и са којима се осјећате сигурно и заштићено.

ВАГА

Данас сте ријешили да се растеретите и све проблеме оставите иза себе. Постоје ситније обавезе које сте обећали својим укућанима и данас ћете се посветити томе. Ако изађете у вечерњим сатима, загарантован вам је добар провод.

ШКОРПИЈА

Ако сте икако у прилици изађите ван града, негдје близу воде или макар идите на затворени базен, на ђакузи третман или сједите у кафићу близу фонтане. Потребно је да будете близу воде да бисте све негативности “спрали” са себе.

СТРИЈЕЛАЦ

Све оно везано за емотивни и пријатељски сегмент што нисте успјели да одрадите јуче, пребаците и завршите данас, јер постоји велика вјероватноћа да вам блиски људи замјере. Вријеме проведено са партнером донијеће вам најбоље расположење.

ЈАРАЦ

Данас сте шармантни, духовити, заводљиви. Све ово и  још много више од тога “излићете” на особу која вам је изузетно драга. Ово не мора бити искључиво емотивни партнер већ неко кога јако дуго познајете и у чијем друштву се увијек добро проведете.

ВОДОЛИЈА

Немојте дозволити да вам размишљање о пословним обавезама утиче на расположење, ионако данас не можете урадити ништа поводом тога. Сутра је нови пословни дан, а данас је вријеме само за вас и за људе које волите.

РИБЕ

Ако данас упаднете у размишљања о томе шта будућност доноси, само ћете покварити расположење. Покушајте да мисли заокупирате неком љепшом страном живота. Није вријеме за црне мисли, већ да са вољеном особом заборавите на све.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана