Дневни хороскоп за 9. јануар

Г.С.
Дневни хороскоп за 9. јануар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Пословно имате добре аспекте да се покренете на сарадњу са странцима. То очекујете дужи период. Максимално уживајте у друштву вољене особе. Овај дан ће бити незабораван за већину припадника знака, наравно, у позитивном смислу. Нема већих здравствених проблема.

Бик

Морате да радите са више емоција. Није важно само да размишљате о новцу, кога ионако имате. Бићете у вези са уноформисаном особом, љекар, адвокат, војно лице, полицајац. Ако сте у браку онда мало емоција данас. Уживајте без резерве.

Близанци

Чувајте новац, документа и не планирајте ништа унапред. Полако планирајте посао који вам треба. Вјешти сте у комуникацији. Размислите о поступцима према вољеној особи. Љубоморни? Због чега? Нема разлога да ниједан дан тако размишљате.  Вируси, инфекција не попушта.

Рак

Добар дан за бизнис. Способни сте да привучете једну Дјевицу која није сигурна у себе. Ви ћете то већ поправити.  Уколико сте били опрезни у коминикацији са Шкорпијом, данас га прихватите као неминовност. Ништа вам не може. Јачи сте од њега. Нервоза нестаје.

Лав

Осјећате умор физички и то није добро за вас, јер тако губите од своје моћи. Један Лав мора да напредује на свим пољима.  Више размишљате о новцу него о љубави. Прва декада знака би могла нешто да направи данас. Неки лијеп сусрет, шетња, страст…  Сан и само сан је потребан.

Дјевица

Прва декада мора да буде ангажованија на пољу комуникација, посла, сарадње са другима. Емотивно сте везани за једног Близанца или Јарца и један и други су тешки за заједницу, бар у овом моменту. Добро се осјећате.

Вага

Психички морате да будете стабилнији. Ако желите да направите неки одличан подвиг, посао онда се ослободите тајних страхова.  Ако сте у вези са Лавом, попустите му. Он је свакако неко ко ће вам се вратити кад схвати да без вас не може. Проблем са нервима.

Шкорпија

Један пријатељ Близанац или Дјевица могу да вам помогну око реализације пословног плана. Будите јединствени у остварењу. Будите дио лијепе и љубавне енергије. Не устручавајте се показивању емоција. Невоље са зубима и костима могу потенцирати незадовољство.

Стријелац

Не мијаштајте о неким огромним парама данас. Није вријеме за то. Посветите се послом којим се бавите, то је сасвим довољно. Живите у садашњости. Мисли вам лете ка једној Ваги. Она је превише "далеко" за вас. Здравље добро.

Јарац

Размишљате о особи која је у иностранству. Ово је неко из Хрватске, Словеније, Грчке. Не би било лоше да се направи неки договор.   Осјетљиви сте данас. Свака ријеч партнера може да вас погоди. Покушајте да га схватите.  Стомак и желудац осетљиви.

Водолија

Нисте у доброј енергији данас. Не правите добре комуникације са пословним партнерима. Потребна вам је концентрација. Жеља за љубављу је јака, па ћете партнера приволети на састанак. У вашем животу су све саме крајности. Средине нема. Од расположења зависи здравље.

Рибе

Ви уживате у ономе што радите. Да то сте Ви. Будите такви стално, креативни, осјећајни, драги, не само данас. Све је добро када се заврши добро, на начин на који то треба да буде. А то је искрена прича, љубав. Данас сијате.Пазите на своју тјелесну тежину.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана