Дневни хороскоп за 9. фебруар

Г.С.
Дневни хороскоп за 9. фебруар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Дневни хороскоп за 9. фебруар вам доноси тензију. Растрзани сте, преокупирани пословним и приватним обавезама и не знате како да поставите приоритете. Данас се ослоните на старију мушку особу која вам је иначе велика подршка. Крај дана доноси опуштање и боље расположење.

Бик

Ваш дневни хороскоп вам предвиђа нова познанства! Плијените харизмом и шармом и неминовно је да будете у центру пажње. За вас се распитује особа коју дуго познајете, али чини се да нисте отворени за комуникацију. Данас је идеалан дан да се вратите физичкој активности, пријаће вам.

Близанци

Звијезде вам предвиђају сјајне шансе за напредак! Имаћете могућност избора и важно је да се водите искључиво својом интуицијом. Не падајте под утицај околине, у овом тренутку не могу најбоље да резонују оно што осјећате и желите. Појачајте унос витамина, склонији сте паду имунитета.

Рак

Новац је у фокусу вашег дневног хороскопа! Данас добро можете да наплатите своје услуге или да очекујете изненадни добитак. Искористите ову шансу да ријешите старе дугове, хороскоп савјетује да се никако не расипате. У љубави све иде како треба, данас је дан за романтику.

Лав

Дневни хороскоп за 9. фебруар вам савјетује да прионете на посао. Смета вам много тога, али кукњавом само оптерећујете најближе људе. Прионите на посао и промијените незадовољство које је већ неко вријеме постоји. Обратите пажњу на исхрану, могући су проблеми са цријевима.

Дјевица

Обузимају вас помијешане емоције, мислите на особу са којом имате бурну прошлост. Игранка између пријатељства и љубави може много да вас кошта, данас очекујте озбиљан разговор. Ово може да буде животна прекретница, најважније је да будете искрени у својим намјерама.

Вага

Дневни хороскоп за 9. фебруар је у знаку конфликта. Под тензијом сте, лако је преносите на друге и чланови породице вам замјерају нестрпљење. На крају дана ћете схватити да није потребно нервирати се због ситница. Позовите пријатеља на кафу и опустите се.

Шкорпија

Да ли сте спремни за нову љубав?! Шкорпије, већ дуго уживате у порукама које добијате од особе супротног пола, зашто не бисте прешле на виши корак? Можда је коначно дошло вријеме да отворите врата својим емоцијама. Прија вам пажња и особа која је тренутно актуелна у вашим мислима, може да буде партнер за цијели живот.

Стријелац

Данас сте превише сурови према људима из пословног окружења. Уколико желите да се неке ствари промијене, пођите од себе. Можда сте претјерали са оштром комуникацијом која у другима буди само револт. Посветите се породичним проблемима, једној особи је потребна ваша помоћ.

Јарац

Хороскоп вас савјетује да не срљате у проблем. Чини се да сами себи направите заврзламу ради забаве, а онда се нервирате због новонасталог проблема. Пронађите вид релаксације и данас избјегавајте потписивање важних уговора. Уколико не можете да одложите папирологију, добро провјерите све детаље.

Водолија

Водите унутрашњу борбу, обузима вас немир и сигурни сте да рјешење не постоји. Не устручавајте се да позовете женску особу која умије да вас умири. Позовите је данас и разговарајте са њом, утицаће позитивно на вас. Више спавајте и чувајте се падова и повреда.

Рибе

Дневни хороскоп за 9. фебруар 2023. године вам предвиђа лијеп гест од драге особе. О овом изненађењу брујаће сви ваши пријатељи, а вама ће отворити нове видике. Водите рачуна о особи којој се повјеравате, а не познајете је дуго. Пропуштате “знакове поред пута”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана