Дневни хороскоп за 9. август

Г.С.
Дневни хороскоп за 9. август

Прочитајте шта вас очекује данас у астролошком смислу.

Ован

Покажите добру вољу, не можете очекивати да срећан епилог долази сам по себи. Потребно вам је нечије разумијевање. Неко вас наводи на погрешан избор и покушава да ограничи ваш пословни утицај. Достојанствено прихватите тренутну позицију. Избјегавајте стресне ситуације и ривалске односе.

Бик

Поставите одређена правила у емотивном дијалогу. Немојте дозволити свом партнеру претјерану дозу самовоље. Уколико се налазите у осјетљивој психолошкој фази, препустите својим сарадницима да се баве компликованијим задацима. Важно је да се ослоните на свој разум, нема разлога за панику.

Близанци

Нема потребе да гајите велике илузије. Лако се заносите. Подршку и разумијевање потражите код провјерених пријатеља. Важно је да не причате превише пред особом која може да вас окарактерише на погрешан начин или да употријеби ваше изјаве у своју корист. Побољшајте своју кондицију.

Рак

Важно је да разумијете нечију емотивну “слабост” или недостатак моралне храбрости. Очекују вас различити проблеми у комуникацији или у односу са пословним партнерима. Избјегавајте конфликтне ситуације.

Лав

Важно је да правилно одговорите на нечија питања. Изненадите свог партнера на начин који прија заједничким потребама и укусу. Ваши сарадници имају различито мишљење о рјешавању заједничког проблема. Потребно је да осмислите добар план. Избјегавајте ситуације које вас превише исцрпљују, опустите се.

Дјевица

Не желите утјеху, али, нажалост, оно што се дешава између вас и партнера подсјећа на унапријед режирану представу. Примјећујете да неко има негативан утицај на ваше сараднике, стога немојте учествовати у полемикама. Пријаће вам психофизичка релаксација и одмор.

Вага

Реагујете раздражљиво, претјеривање у изливима  љубоморе дјелује иритирајуће на вољену особу. У пословним сусретима понекад је потребно имати довољно мудрости и прећутати различите коментаре. Избјегавајте лоше навике и брзоплетост.

Шкорпија

Немојте дозволити да вас неко емотивно заварава. Потребни су вам бољи критеријуми приликом избора блиског друштва. Имате добре идеје и предлажете корисна рјешења, али неко од сарадника не жели да се повинује вашем утицају. Потрудите се да побољшате концентрацију.

Стријелац

Стрпљиво сачекајте на нечији позив или на партнерово присуство. Постоје ситуације које не можете убрзати и промијенити у своју корист. Избјегавајте ривалство или такмичарску атмосферу, важно је да сачувате позитивну везу са блиским сарадницима. Потрудите се да побољшате своју концентрацију.

Јарац

Вољена особа умије да вас остави у убјеђењу да је све у најбољем реду, али ви наслућујете нови проблем. На пословној сцени све има свој “вијек трајања”, а ви упорно инсистирате на стварима које су давно превазиђене. Пријаће вам психофизичка релаксација и опуштање.

Водолија

Пажљивије анализирајте вољену особу како бисте одгонетнули дио скривених порука или намјера. Понекад је потребно употријебити шаховско правило “такнуто-макнуто”. Сарадници очекују да дјелујете довољно ефикасно и сналажљиво. Важно је да акумулирате позитивну енергију.

Рибе

У односу са вољеном особом поставите јасну границу између пристојног понашања и узајамног повјерења. Потребно је да завршите своје обавезе у предвиђеном року. Неко неће толерисати ваше изговоре или пословне пропусте. Пријаће вам рекреација или боравак у природи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана