Дневни хороскоп за 8. септембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 8. септембар

Данас је дан пун изазова, али и прилика за раст и напредак за све хороскопске знакове. Откријте коме су звијезде наклоњене.

Ован

Искрене емоције увијек дјелују љековито, задржите пажњу на вољеној особи. Уживајте у заједничкој срећи. Понекад треба употријебити различите мјере предострожности. Довољно сте разумни да заштитите своје пословне интересе у критичним ситуацијама. Пријаће вам релаксација, опустите се.

Бик

Љубавна пажња увијек дјелује као најбољи лијек за душу. Опустите се у свом свијету интиме и у друштву блиске особе. Имате довољно снаге да се супротставите различитим проблемима, али додатни стрес се лоше одражава на ваше здравствено стање. Размислите на који начин треба да побољшате своју концентрацију.

Близанци

Поставите одређена правила у љубавном дијалогу. Не дозволите партнеру претјерану дозу самовоље. Уколико се налазите у осјетљивој психолошкој фази, препустите својим сарадницима да се баве компликованијим задацима који изискују већи ментални напор. Важно је да се ослоните на свој ум.

Рак

Партнер не може да вам дочара све оно што бисте жељели да чујете или видите. Нажалост, остајете ускраћени за различите потребе. Не вјерујете у нечија поновљена обећања, стога тражите убједљиве доказе или додатну гаранцију за пословни договор. Вечерње сате планирајте да проведете у интересантном друштву и у опуштеној атмосфери.

Лав

У сусрету са вољеном особом, суочавате се са проблемом неразумијевања по питању заједничких приоритета. Стало вам је да изгледате лијепо, духовито или шармантно пред околином. Али, ваше понашање неко карактерише на погрешан начин. Избјегавајте стресне ситуације које вас узнемиравају.

Дјевица

Могући су различити конфликти, а вољена особа као да нема превише разумијевања за ваше ћудљиво понашање. Очекујете позитиван одговор или повратну информацију о пословној сарадњи, међутим све је обавијено велом неизвјесности. Обратите пажњу на здравији начин исхране, избјегавајте неке лоше навике.

Вага

Употријебите неке скривене адуте. У односу са вољеном особом, на заобилазан начин можете да остварите своје љубавне намјере. Јасно вам је да неко угрожава ваше пословно-финансијске интересе, али ваш напор не доноси позитиван ефекат. Немојте дозволити да вас оптерећују неким додатним или заморним обавезама.

Шкорпија

Избјегавајте импулсивно понашање пред вољеном особом и немојте занемарити обавезе које имате према породици. Превише очекујете од неких пословних сусрета и занесени сте идејом о великом добитку. Будите реални при процјени својих могућности. Успорите свој убрзани ритам, опустите се.

Стријелац

Свијет око вас изгледа много боље или љепше када се налазите у позитивном окружењу и уз блиску особу. Важно је да сачувате присебност духа и да коригујете свој пропуст. Размислите коме треба да се обратите за подршку. Нема потребе да се оптерећујете тешким мислима.

Јарац

Не разумијете довољно партнеров став о заједничком проблему, имате утисак да се налазите на супротним странама. Избјегавајте сумњиве околности и пажљивије анализирајте своје сараднике. Понекад постоје скривени детаљи који се теже уочавају. У вечерњим сатима пријаће вам излазак, шетња или емотивни сусрет.

Водолија

Дјелујете узнемирено, затражите нечији опроштај и избјегавајте емотивно ривалство. Контролишите своје импулсе. Не можете заваравати сараднике причом која импонује вашој сујети и занемарити нечију оштроумност. Пријаће вам релаксација уз омиљени хоби.

Рибе

У моментима дјелујете тајанствено, али партнер нема довољно интересовања или воље да одгонета ваше мисли. Умијете да успоставите добру пословну контролу и да усмјеравате догађаје у правцу који доноси практичне резултате. Зрачите позитивном енергијом и добрим расположењем.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана