Дневни хороскоп за 8. септембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 8. септембар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Привлачи вас комбинација емотивне, страствене и интелектуалне везе, али особи која се налази у вашем друштву нешто од тога недостаје. Дјелујете привлачно и шармантно на околину, али то не представља довољну гаранцију за пословни успјех.

Бик

Привлачи вас комбинација емотивне, страствене и интелектуалне везе, али особи која се налази у вашем друштву нешто од тога недостаје. Дјелујете атрактивно и шармантно на своју околину, али то не представља гаранцију за успјех. Прије или касније, морате да испуните нечије захтјеве.

Близанци

Нема потребе да прикривате своје намјере пред блиском особом, слободно назовите ствари правим именом. Немојте дозволити да неко мијења смисао вашег успјеха, докажите своје интелектуалне или практичне способности.

Рак

Нема разлога да прикривате дио приче пред блиском особом. Суочавање са истином представља психолошко олакшање. Суочавате се са различитим проблемима. Већина сарадника заговара мјерила или услове које најбоље познаје.

Лав

Затајили сте пред вољеном особом и тражите ново оправдање за своје поступке. Одговор је у прилагођавању. Уколико вам је стало да побољшате свој однос са пословним партнерима, прихватите нечији савјет и промијените досадашњу стратегију.

Дјевица

Веће значење имају детаљи које мудро прећуткујете, него ствари које саопштавате љубавном партнеру. Расположени сте за неку узбудљиву забаву. Нечија прича по вашем мишљењу дјелује неубједљиво и преувеличано, тако да се ослањате на личну процјену и способности.

Вага

Не можете да се помирите са тренутном ситуацијом. Дјелујете врло провокативно на партнера, али не постижете жељени ефекат. Заокупљени сте идејама које треба да вам омогуће бржи или лагоднији пословни успјех. Ваше понашање указује на претјерано истицање личних способности.

Шкорпија

Искрене емоције увијек дјелују љековито, задржите пажњу на вољеној особи. Уживајте у заједничкој срећи. Понекад треба употријебити различите мјере предострожности. Довољно сте разумни да заштитите своје пословне интересе у критичним ситуацијама.

Стријелац

Важно је да добро разумијете оне које волите. Потрудите се да остварите емотивну блискост и да испуните нечије потребе. Уливате повјерење, јер у неким критичним ситуацијама умијете да донесете исправну одлуку од заједничког интереса.

Јарац

Осмислите добар план и оригиналан наступ који треба да задовољи блиску особу. Важно је да направите добар избор у сваком погледу. Уколико сте заинтересовани за нове пословне изазове, потребан вам је добра процјена. Употријебите моћ сугестије у преговорима.

Водолија

Постављате сувишна питања блиској особи и на такав начин индиректно подстичете нову сумњу. Нема разлога за забринутост. Налазите се у доброј прилици да повлачите паралелне потезе, стога будите промишљени при избору нових пословних тема или циљева.

Рибе

Прижељкује емотивно зближавање, али постоје компликације коју вас успоравају. Важно је да имате добру идеју и јаку вољу. Потребно је да се договорите са сарадницима око уважавања различитих пословних интересовања, употријебите своје дипломатске манире.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана