Дневни хороскоп за 8. октобар

Г.С.
Дневни хороскоп за 8. октобар

Данас је дан пун изазова, али и прилика за раст и напредак за све хороскопске знакове. Откријте коме су звијезде наклоњене.

Ован

Ове недjеље већина Овнова би највише времена и енергије требало да потроши на кућне активности или помоћ неком од чланова породице.Нова особа у вашем животу заинтригирала вас је можда и више него што бисте жељели да признате. Здравље врло добро.

Бик

Веома је важно да се одморите, али и на вријеме кренете са припремама за слиједећу радну седмицу јер вас очекује појачан обим обавеза.  Други дан викенда бисте могли да заједнички проведете дружећи се са рођацима, кумовима. Уживајте. Здравље врло добро.

Близанци

Без обзира на већ припремљене варијанте за будуће професионалне задатке, овај дан Близанцима доноси нове чињенице и потребу да нешто од планова коригују. Током ове недјеље ситуација на вашем љубавном плану највјероватније остаје на приближно истом нивоу као и претходних дана. Нема наговештаја већих проблема у сфери здравља.

Рак

Уз уобичајене кућне обавезе, типични Ракови имаће данас повољну климу да се посвете и неким креативним активностима. Врло добар дан налази се пред вама уколико имате жељу и вољу да фине тренутке проведете у кућној атмосфери са драгом особом. Опустите се и уживајте. Здравље одлично, пише Астропутник.

Лав

Организујте неко фино дружење, окупљање са пријатељима. Опустите се и прије свега одморите. Изненадите драгу особу. Предложите неки излазак, покажите више посвећености и биће вам узвраћено. Здравље одлично.

Дјевица

Други дан викенда није погодан да се превише бавите анализирањем и бројним комбинацијама. Направите мали предах и одморите се. Релативно миран дан очекује вас на пољу љубавних релација. Ријешавање евентуалних незадовољстава оставите за касније. Пад енергије.

Вага

Овај дан је као поручен да се Ваге посвете неком хобију или некој креативној активности коју су помало запоставиле. Реално је очекивати да вас данас у одређеној мјери изнервира компликована ситуација коју иначе покушавате да поједноставите заједно са драгом особом. Пад имунитета.

Шкорпија

Већина Шкорпија данас може бити превише окренута прошлости и пропустима. Немојте се сувише замарати нечим што не можете промјенити. Особа коју сте недавно упознали показује велико интересовање за вас. На вама је све.Чувајте се вирусних инфекција.

Стрелац

Без журбе и уз минималну помоћ са стране, Стрелци се данас могу сасвим добро изборити са неким додатним обавезама. Потрудите се да се опустите и уживате у позитивној енергији у дану који је пред вама. Можете заједно провести дан код куће, а још боље је променити мало амбијент. Здравље сасвим солидно.

Јарац

Безмало све обавезе које су испланирали представници Јарчева данас могу и да остваре, само мало споријим темпом. Изненадите драгу особу. Предложите неки излазак, покажите више посвећености и биће вам узвраћено. Здравље врло добро.

Водолија

Неке нове идеје вас могу данас покренути на озбиљна размишљања, можда чак и о конкретним пословним промјенама. Имате и неке понуде које ваља размотрити. Будите весели и добро расположени и свакако преузмите иницијативу на љубавном плану јер ништа се неће десити само од себе. Здравље врло добро.

Рибе

Могли бисте једноставно данас да се посветите одмору или уживању на неком излету дружећи се са вама драгим особама. Уживајте у постојећим партнерским односима. Мијењајте оно што вам смета, радите на подизању квалитета односа у ком се налазите. Довољно се наспавајте.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана