Дневни хороскоп за 8 октобар

Г.С.
Дневни хороскоп за 8 октобар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље

Ован

У односу са вољеном особом није све онако као што бисте жељели, али све је могуће побољшати уз већу дозу искрености и разумијевања. Позитивни узори могу да вам послуже као добро рјешење за неке спорне ситуације. Угледајте се на неког ко има више знања или искуства. Будите пажљивији у саобраћају, избјегавајте стресне ситуације.

Бик

У сусрету са вољеном особом боље је да прихватите утјешну варијанту, иако то није својствено вашој ћуди и темпераменту. Поступите по својој савјести, важно је да испоштујете заједнички договор или утврђена правила у пословној сарадњи. Избјегавајте конфликтне ситуације.

Близанци

Психолошка фаза кроз коју пролазите има позитиван утицај на ваш љубавни живот. Свијет око себе посматрате другачијим очима. У већини ситуација умијете да прилагодите критеријуме према својим интересима и да се изборите за боље услове. Посветите пажњу неким ведрим и забавним садржајима, опустите се.

Рак

Нема потребе да страхујете од истине или да потискујете своје жеље у друштву блиске особе. Све има своју границу или цијену, тако и радна терапија има позитивне ефекте само под одређеним условима. Олакшајте своју савјест, пријаће вам релаксација.

Лав

Јасно вам је да не можете добити све што емотивно прижељкујете, али још не знате на који начин да уживате у ономе што имате. Налазите се у прилици да тестирате своје интелектуалне или практичне способности, учините све што је у вашој моћи да оставите добар утисак. Претјерана забринутост лоше утиче на вашу концентрацију.

Дјевица

Не можете да игноришете нечије присуство, стога обратите пажњу на идеју коју предлаже вољена особа или блиски пријатељи.

Очекујете велике промјене у својој околини, али реалност изгледа другачије, узалудно расплињавате креативну енергију. Избјегавајте неке лоше навике и стресне ситуације.

Вага

Нема разлога да игноришете незадовољство које примјећујете у својој породици. Озбиљније размислите о својим пропустима. Претјерано експонирање или неразумно понашање у друштву сарадника на крају доноси и одређене посљедице. Успорите свој убрзани ритам и предахните од напорних обавеза.

Шкорпија

Уз обиље шарма не успијевате да привучете нечију пажњу и наклоност. Стало вам је да будете у нечијем друштву, сачекајте повољнији тренутак. Преостаје вам да размислите о неком алтернативном рјешењу да бисте надокнадили пропуштено вријеме и прилику. Пријаће вам више сати здравог сна, обратите пажњу на снове.

Стријелац

Жеље које имате нису недостижне, али захтијевају додатно стрпљење и велику упорност пред вољеном особом.

Пробирљивост понекад представља позитивну особину, стога немојте дозволити да неко мијења вашу. Успорите свој убрзани ритам, опустите се.

Јарац

Нема разлога да емотивно уцјењујете вољену особу, на такав начин само постижете супротан ефекат. Важно је да одаберете улогу која одговара вашем интересовању и посао који доноси материјалну корист. Слободно прихватите изазове који вас подстичу на креативно изражавање.

Водолија

Налазите се у заблуди и на субјективан начин процјењујете партнерово понашање. Будите реални у својим очекивањима. Потребно је да се правилно организујете да бисте остварили успјех на различитим странама. Не дозволите да вас неко успорава. Важно је да добро профилтрирате своје мисли и осјећања.

Рибе

Немојте дозволити да вас нечије понашање испровоцира на погрешну емотивну реакцију. Будите стрпљивији него обично. Покушавате да одредите своје мјесто у пословним круговима, али и да сачувате добар однос са провјереним сарадницима. Контролишите импулсивну страну своје природе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана