Дневни хороскоп за 8. новембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 8. новембар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

У односу са вољеном особом важно је да се обоје придржавате договора. Немојте кршити устаљена правила. Неко оспорава ваш утицај. Будите промишљени, пажљивије бирајте сараднике од повјерења и угледа. Избјегавајте претјеривање или лоше навике.

Бик

Не можете да се опустите, неко вам изненада задаје додатне проблеме или нове емотивне дилеме. Дјелујете несигурно. Обратите пажњу на нове информације или на нечије упозорење. Важно је да својим понашањем дајете добар примјер. Избјегавајте конфликтне односе и стресне ситуације.

Близанци

Неко вас подстиче на добро расположење. У складу са својим афинитетима умијете да створите романтичну атмосферу и да привучете нечију пажњу. Одбијате да прихватите нечију улогу у преговорима, не желите да се налазите изван главних догађаја на пословној сцени. Слободно вријеме посветите рекреацији, пријаће вам шетња.

Рак

Смета вам сазнање да партнеру повремено недостаје инспирација, храброст или искреност. Учините нешто по том питању. Одбијате да прихватите нечију услугу која вас обавезује на партнерство под одређеним условима. Пријаће вам више сати здравог сна, обратите пажњу на своје снове.

Лав

Немојте потискивати своје жеље, постоји особа која може да вам угоди или да вам приушти добар љубавни третман. Информације које добијате потврђују ваша очекивања о даљем развоју догађаја на пословној сцени. Уживајте у стварима које вас инспиришу на позитивно расположење.

Дјевица

Радују вас нови догађаји и нечија намјера да вам угоди. Партнер умије да вам пренесе добро расположење и инспирацију. Имате позитиван утицај на околину, идеја коју пропагирате потврђује вашу професионалну свијест о заједничким интересима. Важно је да акумулирате позитивну енергију.

Вага

Реагујете раздражљиво, претјеривање у изливима осјећања љубоморе дјелују иритирајуће на вољену особу. У пословним сусретима понекад треба да имате довољно мудрости и прећутите различите коментаре. Избјегавајте лоше навике и брзоплетост.

Шкорпија

Покажите великодушност пред вољеном особом. Избјегавајте ривалски однос или љубавне жаоке које вас непотребно раздвајају. У сусрету са сарадницима дјелујете промишљено и тражите практична рјешења за обостране дилеме. Важно је да осјећате позитивну инспирацију и креативну енергију.

Стријелац

Дјелујете задовољно и инспиративно, добијате емотивну подршку од особе која има важно мјесто у вашем животу. Потребно је да преузмете активну улогу или да се оријентишете ка практичним рјешењима. Показаће се да је успјех на вашој страни. Учините нешто корисно у прилог љепшем изгледу и бољем расположењу.

Јарац

Покушавате да ријешите емотивну дилему, ослоните се на своју интуицију. Није све онако као што на први поглед изгледа. Нема разлога да вјерујете у информације које долазе из непознатих извора. Пажљивије анализирајте своје сараднике и нове догађаје. Пријаће вам више сати здравог сна, обратите пажњу на снове.

Водолија

Нема разлога да емотивно уцјењујете вољену особу, на такав начин само постижете супротан ефекат. Важно је да одаберете улогу која одговара вашем интересовању и посао који доноси материјалну корист. Слободно прихватите изазове који вас подстичу на креативно изражавање.

Рибе

Налазите се под емотивним притиском, морате да испоштујете нечију вољу или захтјеве. Иритира вас партнерово понашање. Продужена расправа илуструје вашу несигурност или немоћ да превазиђете тренутну ситуацију. Важно је да извучете добру поуку. Избјегавајте конфликтне ситуације.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана