Дневни хороскоп за 8. новембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 8. новембар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље

Ован

У односу са блиском особом осјећате задовољство, учините све што је потребно да спојите лијепо са корисним. Ускладите своје мисли и осјећања. Оно што замислите у стању сте и да остварите. Понекад треба ослушкивати реакцију или коментаре сарадника. Сакупљајте корисне информације. Пријаће вам више сна, обратите пажњу на своје снове.

Бик

Немојте ускраћивати породици или партнеру могућност за забаву. Покажите више слуха за нечија емотивна интересовања. Понуђене су вам нове идеје за пословну сарадњу. Преиспитујете узајамно повјерење и своје професионалне способности. Подстичите код себе ведар дух, као подстицај за добро расположење.

Близанци

У моментима дјелујете тајанствено, али партнер нема довољно интересовања или воље да одгонета ваше мисли. Умијете да успоставите добру пословну контролу и да усмјеравате догађаје у правцу који доноси практичне резултате. Зрачите позитивном енергијом и добрим расположењем.

Рак

Партнер вам поставља логична питања, али ви дјелујете неубједљиво. Прижељкујете да се оствари оно што је вама мило. Стало вам је да се изборите за бољи пласман или за своје мјесто у кругу утицајних сарадника. Имате велике амбиције. Успоставите бољу равнотежу између својих жеља и могућности.

Лав

Прати вас несклад. Партнеру недостаје разумијевање или добра воља, а вама упорност. Важно је да употријебите своје дипломатске манире у сусрету са пословним партнерима. Обратите пажњу на правилнију исхрану.

Дјевица

Контролишите своје афекте и негативне страсти у вашем односу, немојте дозволити да вас неко наведе на погрешно понашање. Очекује вас ново или поучно искуство у сусрету са сарадницима. Подстичите код себе радозналост духа и креативно расположење. Пријаће вам боравак у природи или нека спортска активност.

Вага

У сусрету са блиском особом, приуштите себи неку омиљену забаву или различите садржаје који потврђују ваш добар укус.

Уколико трпите неуспјех промијените пословну позицију у правцу који више одговара вашем интересовању. Нема разлога за претјерану забринутост и напетост.

Шкорпија

Не желите да пропустите изненадну прилику за емотивно зближавање. Одговорите на нечије сигнале или на љубавну поруку. Привлаче вас велики пословни изазови или могућност да опробате своје способности под необичним условима. Налазите се у сјајној форми.

Стријелац

Покушавате да ријешите емотивну дилему, ослоните се на своју интуицију. Није све онако као што на први поглед изгледа.

Нема разлога да вјерујете у информације које долазе из непознатих извора. Пријаће вам више сати здравог сна, обратите пажњу на снове.

Јарац

Партнер има замјерку на ваше понашање. Обратите пажњу на изговорене ријечи, посебно на поруку која се крије између редова. Нема потребе да се издвајате из групе сарадника. Квалитетнији услови пружају могућност за боље пословно изражавање. Подстичите код себе позитивно расположење.

Водолија

Док ви дјелујете безбрижно, ваш партнер покушава да одгонетне заједничке дилеме. Неко индиректно осуђује ваш начин понашања. Умијете да се организујете и све обавезе завршавате ажурно и без велике приче. Испуњавате високе критеријуме. Важно је да ускладите жеље и реалне могућности.

Рибе

Дјелујете узнемирено, тешко проналазите своју мирну луку и емотивни предах. Недостаје вам повјерење у једну блиску особу. Избјегавајте непотребна узбуђења или обавезе које вас психофизички исцрпљују. Неко од сарадника може да одради и ваш дио посла. Слободно вријеме посветите некој интересантној теми, акумулирајте позитивну енергију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана