Дневни хороскоп за 8. март

Г.С.
Дневни хороскоп за 8. март

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Осмислите добар план и оригиналан наступ који треба да задовољи блиску особу. Важно је да направите добар избор у сваком погледу. Уколико сте заинтересовани за нове пословне изазове, потребна вам је добра процјена. Употријебите моћ сугестије у преговорима. Подстичите код себе добро расположење.

Бик

У сусрету са вољеном особом покажите искрене намјере, пробудите неке уснуле жеље и емоције. Подстичите код себе радозналост, али немојте прекорачити зидове истине. Очекује вас поучно искуство у пословној сарадњи. Сачувајте добро расположење и позитивну оријентацију.

Близанци

Мимо своје воље, пристајете на компромисно рјешење или на варијанту коју предлаже ваш партнер. Одлажете своје послове због једне особе, али услуга коју чините не представља добро рјешење. Пријаће вам релаксација.

Рак

Стрпљиво сачекајте на нечији позив или на партнерово присуство. Постоје ситуације које не можете убрзати и промијенити у своју корист. Избјегавајте ривалство или такмичарску атмосферу, важно је да сачувате позитивну везу са блиским сарадницима. Потрудите се да побољшате своју концентрацију.

Лав

Размислите на који начин треба да превазиђете породичне неспоразуме. Радује вас осмијех задовољства на партнеровом лицу. Дјелујете оптерећено различитим обавезама, тако да вам недостају дипломатски манири пред сарадницима. Пријаће вам релаксација или боравак у природи.

Дјевица

Покажите више разумијевања и нове изливе њежности према вољеној особи. Неко осваја ваше симпатије и емотивну наклоност. Нема разлога да мистификујете своје пословно-финансијске планове или да игноришете нечије присуство и позив. Приуштите себи неке лијепе ситнице, као рецепт за добро расположење.

Вага

Пажљивије слушајте и анализирајте партнерову поруку. Немојте игнорисати нечије ријечи. Понекад је тешко признати пораз, али то је први корак који води ка психолошком олакшању. Избјегавајте импулсивне реакције.

Шкорпија

Неко вас узбуђује и привлачи вашу пажњу више него што сте спремни да признате. Дјелујете тајанствено. Са пар добрих потеза можете да учините више него ваши сарадници. Можете да остварите своје намјере на различитим странама. Налазите се у сјајној психофизичкој форми.

Стријелац

Партнер дјелује арогантно и преувеличава своја обећања. Таквим понашањем у вама подстиче нову сумњу и додатно вас брине. Лако је направити погрешан избор, стога обратите пажњу на нечији савјет. Нема разлога да форсирате своје мишљење и процјену. Важно је да сачувате присебност духа и позитивну ноту у расположењу.

Јарац

Нема разлога да се истичете у друштву вољене особе. Ствари ће саме доћи на своје мјесто, будите стрпљиви. Размислите о корекцији пословних правила, потребно вам је ново и ефикасније рјешење. Обратите пажњу на здравији начин исхране, конзумирајте више витамина.

Водолија

Очекује вас пријатно изненађење у сусрету са вољеном особом. Будите довољно маштовити и инспиративни у сваком погледу. Дјелујете расположено и имате добре идеје. Важно је да осјетите психолошку или материјалну сигурност. Налазите се у сјајној психофизичкој форми.

Рибе

Ваш понос избија на површину и то представља позитиван предзнак у љубавном дијалогу. Умијете неког да наведете на своје жеље. Немојте дозволити да неко сумња у ваше знање или професионалне способности. Важно је да испоштујете основни протокол и нечију сугестију. Обратите пажњу на здравији начин исхране. 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана