Дневни хороскоп за 8. мај

Г.С.
Дневни хороскоп за 8. мај

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Расположени сте за нове емотивне изазове и забаву, партнер прихвата ваше идеје са великим одушевљењем. Будите мудри, важно је да свој успјех уклопите у просјечна мјерила. Нема потребе да скрећете пажњу. Обратите пажњу на своје снове.

Бик

Партнер не може да вам дочара све што бисте жељели да чујете или видите. Нажалост, остајете ускраћени за различите потребе. Не вјерујете у нечија обећања, тражите убједљиве доказе или гаранцију за пословни договор. Будите промишљени пред сарадницима. Пријаће вам нека од техника психолошког опуштања.

Близанци

Ситуацију коју желите да представите или наметнете као добро рјешење по нечијем мишљењу дјелује као лош избор. Реално сагледајте своје могућности и стрпљиво сачекајте на услове који вам недостају. Неко може да вам омогући пословни добитак. Пријаће вам нека од техника психолошког опуштања.

Рак

Очекује вас пријатно изненађење. Приуштите себи неке лијепе ситнице и добро друштво. Сарадња вас обавезује на строго поштовање заједничких правила, као и на уважавање различитих афинитета. Уносите више течности у организам.

Лав

Латентна несигурност коју осјећате произилази из емотивне слабости или неспособности да се одлучно супротставите једној блиској особи. Потребно је да реално процијените ситуацију на пословној сцени. Дјелујете опрезно и не вјерујте у све што видите или чујете у сусрету са сарадницима. Избјегавајте ситуације у којима осјећате психолошки притисак.

Дјевица

Неко умије снажно да усталаса ваше мисли и осјећања. Потрудите се да испуните партнерова очекивања. Понекад све изгледа релативно, ослоните се на нечији савјет и заједничку процјену. Важно је да правилно дефинишете своје циљеве. Избјегавајте различите изазове који вас психички оптерећују.

Вага

Сусрет са једном особом за вас представља велико задовољство и ужитак. Нажалост, тај врхунац брзо пролази. Боље је да се не заносите неким необичним идејама, већ да сачувате свој пословни или друштвени углед. Важно је да сачувате присебност духа и самоконтролу.

Шкорпија

Емотивно задовољство произилази из сусрета са драгом особом. Дјелујете заносно и успијевате да привучете нечију пажњу. Неко у вама подстиче креативну радозналост и жељу за новим сазнањима. Прихватите корисну идеју о сарадњи. Важно је да ускладите своје мисли и осјећања.

Стријелац

Важно је да се налазите у позитивном окружењу и уз драгу особу. Мале њежности доносе велико задовољство у сваком погледу. Имате добре идеје, али неко вас одбија. Не дозволите да се пословни неспоразум битно одражава на вашу концентрацију или вољу. Подстичите код себе одлучност, самопоуздање и јаку вољу.

Јарац

У емотивном смислу, очекује вас ново задовољство које ће обиљежити вас однос са вољеном особом. Увијек постоји и лакши и тежи пут до успјеха, стога прихватите корисну идеју коју предлажу ваши сарадници. Налазите се у сјајној форми.

Водолија

Налазите се у заблуди и на субјективан начин процјењујете партнерово понашање. Будите реални у својим очекивањима. Потребно је да се правилно организујете да бисте остварили успјех на различитим странама. Не дозволите да вас неко успорава. Важно је да добро профилтрирате своје мисли и осјећања.

Рибе

У емотивном смислу немојте чинити ствари које код партнера изазивају љутњу или негодовање. Брзоплето сте прихватили нечију понуду, сада вам преостаје жаљење због онога што сте рекли или учинили. Потрудите се да побољшате концентрацију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана