Дневни хороскоп за 8. јул

Г.С.
Дневни хороскоп за 8. јул

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Ако останете довољно концентрисани и посвећени послу, успјећете да догурате далеко на овом пољу. Слиједи вам зближавање са особом која вам се допада. Повољан вам је дан за почетак нове везе. Избјегавајте напрезање данас.

Бик

Ако будете били претјерано пасивни на пословном пољу, могуће је да ћете пропустити своју прилику за напредовање. Могуће је да сте несвјесно партнера довели у заблуду и да сада имате неке проблеме с њим. Потребан вам је одмор.

Близанци

Немојте превише да се оптерећујете на послу данас, могуће је да ствари нису такве какве вам изгледају. Потрудите се да са вољеном особом остварите искрену комуникацију и да јој покажете разумијевање. Здравље је добро.

Рак

Пред вама је веома добра фаза за посао. Можете да очекујете остварење нових договора. Могућ је почетак љубавне везе у којој ћете имати дубока и искрена осјећања према партнеру. Повољан је период за опоравак.

Лав

Пред вама је период у којем ћете имати мање компликације на пословном пољу. Ако будете преузели иницијативу, успјећете да остварите интимнији однос са особом која вам се допада. Могући су проблеми са синусима.

Дјевица

Посао вам иде од руке и задовољни сте својим учинком. Можете да очекујете повољан период за ово поље. Неопходно је да промијените приступ у комуникацији са партнером ако желите да ваша веза напредује. Склони сте депресији.

Вага

Можете очекивати да ћете успјети да остварите своје циљеве. Важно је да његујете своје амбиције. Потрудите се да са вољеном особом дођете до компромисних рјешења у вези са питањима која вас муче. Чувајте се у саобраћају.

Шкорпија

Константно сте напети и то се негативно одражава на ваше поље посла. Поведите рачуна о својим одлукама. Спремни сте да вољеној особи покажете да с њом желите да градите нешто озбиљније у будућности. Нађите више времена за сан.

Стријелац

Можете да очекујете да ћете данас имати прилику да правите неке нове одлуке на пољу посла. Маштате о особи која вам се допада, али осјећате да нисте спремни још да ка њој направите први корак. Могућа је главобоља.

Јарац

Немојте много да трошите новац у наредном периоду јер бисте могли да имате неке финансијске проблеме. Двоумите се о питању нових одлука на љубавном пољу. Партнер вам улива неповјерење. Осјетљив нервни систем.

Водолија

Пред вама је период у којем ћете бити посвећени својим обавезама и амбицијама. Спонтано ћете остварити познанство са особом која вам на дуже стазе може бити веома важна. Укоченост у предјелу врата.

Рибе

Можете очекивати да ћете бити задовољни када је у питању ваш посао данас. Могуће је да вољена особа показује да није спремна да прави веће планове за будућност с вама. Мањи проблеми са циркулацијом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана