Дневни хороскоп за 8. јануар

Г.С.
Дневни хороскоп за 8. јануар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Контролошите изјаве у присуству особа које нису поуздане. Они могу да вам направе више проблема. Будете спремни да се одбраните у сваком тренутку. У љубави будите непосредни. Нове могућности на пољу познанства. Морате да се окренете себи и својим новим идејама. Мало осјећате бол у ногама, али ништа битно.

Бик

Колико будете прилагодљиви, толико ће зависити и успјех у ономе у чему доминирате, радите. Покушајте да нађете заједнички језик. Врло сте утицајни. То осјећа и особа која је са вама. Мада, може бити да прецијењујете свој превелик утицај. Немате већих здрвствених проблема.

Близанци

Не будите брзоплети, исхитрени. Морате да водите рачуна када је у питању нека комуникација.Можете бити претјерано критички настројени према партнеру, чак и груби у неком тренутку. Мислите на будућност. Поведите рачуна о инфекцијама, носа, плућа, грла.

Рак

Пристајете на компромис али то није гаранција да ћете успијети у ономе што сте наумили. Покушајте да поново комуницирате са сарадницима. Једна особа је вама недостижна. Мада, често волите да тражите оно што вам негдје ни не припада. Контролишите притисак.

Лав

Није моменат за доношење важних одлука. Потребне су вам информације. Оне су најважније у сваком послу. Будите суптилнији уколико желите да се допаднете једној особи из вашег окружења. Она је свакако неко за кога треба да будете упорни. Мислите на своје мишиће.

Дјевица

Нисте се поставили коректно према једном сараднику. То може да вам буде отежање у даљем раду и сарадњи. Будите директни према вољеној особи. Не постављајте сувишна питања, већ кажите оно што мислите, тако ћете боље функционисати. Чувајте се падова.

Вага

Потражите неког од пријатеља. То су сигурни сарадници. Ваши планови су и планови оних који раде са вама. Вољена особа је отворена и очекује од вас исто. Будите неко ко поклања велику пажњу. Обратите пажњу на стопала.

Шкорпија

Прижељкујете да вам се нешто ново деси. Мада ће неко од сарадника да вам поквари планове, али не дозволите да то добије велике размјере. Добар дан за све оне који су у браку. Велику пажњу имате вољене особе. Срећни сте данас.  Мањи проблем са дебелим цревом.

Стријелац

Никако не будите злонамјерни или користољубиви према сарадницима. То је сигурно пут којим треба да идете, јер ћете бити цијењенији и више новца зарадити. Потребно вам је да будете опуштени у вези у којој се налазите. Имате све предиспозиције да ваша веза успе, чак буде и брак. Кашљете због утицаја алергије.

Јарац

Све сами радите. То је најбоље. Ваша стратегија је најбоља, нема замјене. Све што наумите, то остварите. Потрудите се више око вољене особе. Заправо тај неко ко вам се свиђа ни он сам не зна како да се постави. Више течности уносите у организам.

Водолија

Имате важне обавезе које морате да одрадите данас. Не остављајте за сутра јер Водолија је знак будућности, никако прошлости. Зато будите брзи. Можете бити саркастични. Имајте на уму да пазите како се опходите према вољеном бићу, било би добро да размишљате о томе. Латентна нервоза.

Рибе

Будите активнији данас. Потребно је да се више бавите својим послом и креативношћу него што размишљате о другима и њиховим идејама пословања. Уколико сте у вези са Биком или Јарцем морате да истрпите њихову снагу. Некада су претешки за вас. Уморни сте.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана