Дневни хороскоп за 8. фебруар

Г.С.
Дневни хороскоп за 8. фебруар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

У одлучујућем тренутку спремни сте на ризик који процјењујете као нови пословни изазов. Нема разлога за велика емотивна очекивања, посебно када се налазите у друштву у коме нисте радо виђени или прихваћени. Посветите своју пажњу блиској особи.

Бик

Нови успјех треба додатно да вас мотивише на стваралаштво и активну улогу у различитим правцима. Планирајте излазак или емотивни сусрет – пријаће вам друштво блиске особе. Важно је да се осјетите пожељно у нечијој близини да бисте уз нову радост осјетили и самопоуздање.

Близанци

Брзоплетост и импулсивно понашање у сусрету са колегама може да проузрокује додатне компликације. Реално процијените своје могућности прије него што донесете нову одлуку. Нема разлога да игноришете нечије незадовољство, обратите пажњу на коментаре које вам упућује блиска особа.

Рак

Сваки вид пословне превентиве показаће се од драгоцјене помоћи. Партнер дјелује сумњичаво и то се одражава на ваше расположење. Не желите да се сукобљавате око ситница које вас непотребно раздвајају, али тренутно не проналазите ни рјешење.

Лав

Потребно је да тачно процијените до које мјере сте спремни да испуните нечије захтјеве. Прати вас помало лош љубавни дијалог. Потрудите се да смирите вољену особу умјесто да ситуацију доводите до новог емотивног усијања, због чега обоје можете само зажалити.

Дјевица

Недостају вам опрез, поступност и стрпљење као главни адути које вјешто користите у пословним преговорима. Занесени сте помало ружичастом сликом и имате велика емотивна очекивања. Нема разлога за претјераним експонирањем у непознатом друштву чак иако постоји и добар повод.

Вага

Уколико не можете да остварите задовољавајући ниво у комуникацији и преговорима, посветите пажњу самосталним пословима. Нема потребе да смишљате нове изговоре који могу да вас представе у погрешном свјетлу пред блиском особом, јер она не може увијек да разумије ваше намјере.

Шкорпија

Постоје утврђена правила и могуће је да импровизујете само до одређене границе. Планирајте неку омиљену забаву или нови љубавни сусрет. Неко вас подстиче на добро расположење и на емотивну иницијативу коју треба да прихватите.

Стријелац

Употријебите моћ сугестије када преговарате са пословним партнерима. Постоје ситуације које захтијевају велики ментални напор и прилагођавање. Осмислите добар план и оригиналан наступ који треба да задовољи блиску особу у складу са улогом коју имате.

Јарац

Одлагањем својих обавеза не можете добити никакву корист – покрените иницијативу. Очекује вас пријатно изненађење у сусрету са блиском особом. Потрудите се да узвратите на сличан начин, будите довољно маштовити да бисте имали неки нови и угодан доживљај.

Водолија

Увијек постоје искусни сарадници који нуде корисна рјешења. У сусрету са вољеном особом постављате услове који наилазе на неразумијевање или на негативан тон. Прижељкујете више него што је можда у овом тренутку могуће и да добијете.

Рибе

Уколико сте довољно разумни, прихватите корисну сугестију и угледајте се на једну успјешну особу. Нема потребе да се сукобљавате са блиском особом око неких ситница. Емотивне несугласице нису толико значајне да би претјерано утицале на нове догађаје.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана