Дневни хороскоп за 8. децембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 8. децембар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Добро отворите очи, јер неко покушава да преузме заслуге и не прихватајте сумњиве приједлоге. У кући већи квар, могуће је да ће вам бити потребна помоћ професионалца.

Бик

Идеје су вам одличне, а сада сте усагласили и организацију. Могућ је прилив новца од игара на срећу. Преиспитајте своју одлуку у вези са партнером. Труди се да изглади ситуацију свим снагама. Могућа главобоља. 

Близанци

Радозналост и агилност вас воде данас. Сазнајете информације које би могле да вам буду од велике користи. Партнер је заинтересован да подигне везу на виши ниво, али се плаши да то није и ваша жеља.

Рак

Послушајте савјет женске особе. Постоји ризик да направите озбиљну грешку на послу. Сада је важно да будете сталожени, не срљајте. Партнер има доста стрпљења за ваше хирове. Немојте да злоупотријебите његову доброту.

Лав

Данас вас очекује ужурбан дан пун пословних изазова, али имате јаку залеђину и довољно ентузијазма да се са свим проблемима ухватите у коштац. Постоји једна ствар која вам смета код партнера, али оклијевате да је истјерате на чистац.

Дјевица

Једно упозорење - не улазите у пројекте који ће вам одузети све слободно вријеме. Овакав подухват вам се неће исплатити. Мудрије преговарајте. Посветите више пажње емотивном животу.

Вага

Ако сте данас очекивали неки новац мораћете још да се стрпите. Помјерите планове, позајмица није добра идеја. Заузете Ваге ће наићи на препреку у вези, проблем вам се чини већим него што јесте.

Шкорпија

Ситуација на послу је напета, особе са којима радите покушавају да се наметну и потисну вас у страну. Избјегните директан конфликт, за вас би у овом тренутку било најбоље да надређене подсјетите на своје вјештине и досадашњи успјех.

Стријелац

Браво, само тако наставите! Летите на крилима љубави, занос преносите и на партнера који ужива у вашој срећи. Идеално би било да дан окончате романтичном вечером. Осјећате се добро.

Јарац

Бриге које вам ремете сан данас нестају. Компликована ситуација ће се рашчивијати и можете да одахнете. Једној особи у вашем блиском окружењу сте запали за око. Обратите пажњу, то би могла да буде ваша нова љубав.

Водолија

Добре вијести за вас! Контакт са особом из иностранства ће вам бити од велике користи. Изузетно сте креативни, а та особа може финансијски да вам помогне да идеје спроведете у дјело.

Рибе

Данас ћете завршити један велики посао. Очекујте новац, заслужили сте га. Одличне вијести стижу од једног члана породице, сви ћете се радовати.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана