Дневни хороскоп за 8. август

Срна
Дневни хороскоп за 8. август

Прочитајте шта вас очекује данас у астролошком смислу.

Ован

Дјелујете задовољно и расположено за излазак и нови сусрет. Вољена особа чини све што је потребно да испуни сва ваша очекивања. Важно је да остварите позитивне резултате, али не по цијену прекида пословне сарадње. Прихватите нечији користан савјет. Пријаће вам више сати чврстог сна, обратите пажњу на снове.

Бик

Уколико вас оптерећују нове емотивне сумње, разговарајте искрено са вољеном особом и инсистирајте на доказивању истине. Неразумијевање у договору са сарадницима пролонгира даље планове и заједничку акцију. Прихватите компромис. Пријаће вам искрени разговор и повјеравање, опустите се.

Близанци

Нема потребе да страхујете од истине или да потискујете своје жеље у друштву блиске особе. Све има своју границу или цијену, тако и радна терапија има позитивне ефекте само под одређеним условима. Олакшајте своју савјест, пријаће вам релаксација.

Рак

Дјелујете узнемирено, морате да прихватите нечија правила заједничког живота или емотивну опомену. Покушавате да скренете пажњу околине у правцу својих интереса. Међутим, постоје отежавајуће околности које вас успоравају. Нема разлога да преувеличавате своје могућности.

Лав

У афекту немојте чинити ствари које иритирају вољену особу. Непотребно изазивате нечије негодовање. Брзоплето сте прихватили нечију понуду и сада вам преостаје да жалите због онога што сте рекли или учинили пред својим сарадницима. Пријаће вам неки вид спортске активности.

Дјевица

Имате прилику да освојите нечију наклоност. Објасните вољеној особи да вас везују исте емотивне потребе. Налазите се у доброј форми и дјелујете врло позитивно на своју околину. Важно је да реагујете у правом тренутку. Представите позитивну страну своје личности.

Вага

Неспоразуми који вас прате у љубавном животу нису безначајни, али не представљају ни тему коју треба упорно понављати. Претјерујете са различитим захтјевима које постављате пред своје сараднике. Очекују вас негативни коментари и нечије негодовање. Дјелујете напето, пријаће вам психолошко опуштање.

Шкорпија

Неко одређује правила понашања, а вама преостаје да се помирите са задатом улогом. То вам се не допада. Не будите надмени или расипни у сусрету са сарадницима. Задовољите се просјечним резултатима.

Избјегавајте стресне ситуације и напорне обавезе.

Стријелац

Партнер чини ствари због којих треба да се осјећате поласкано или задовољно. Одговорите на сличан начин. Не волите да вам диктирају правила понашања. Желите да сачувате право на мишљење и индивидуалност. Избјегавајте лоше навике, пријаће вам боравак у природи.

Јарац

Избегавајте нову породичну или емотивну расправу. Најбоље се осјећате уз особу која разумије ваше емотивне потребе. Покушавате да осмислите нова и корисна рјешења, али ваша околина нема довољно слуха или воље да вам се придружи. Обратите пажњу на правилну здравствену његу.

Водолија

Важно је да сачувате емотивну блискост са једном драгом особом. Заштитите оне које волите од непотребних узбуђења. Велике амбиције или потреба за прикупљањем материјалних резултата, не треба да вас наведу на погрешно понашање. Примијените неку од техника психолошког опуштања, пријаће вам.

Рибе

Понекад треба искључити разум, постоје ствари које не можете објашњавати на основу логичких правила. Нека ваша осјећања проговоре. Важно је да се ствари завршавају на добар начин. Довољно сте успјешни да превазиђете пословне неспоразуме и конфликтне ситуације. Немојте спутавати своја осјећања или жеље, опустите се.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана