Дневни хороскоп за 8. април

Г.С.
Дневни хороскоп за 8. април

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Конфликти на радном мјесту и неизвјесна пословна будућност забрињаваће мартовске Овнове. Остали ће лакше пронаћи снаге да се храбро супротставе стресу и остваре оно до чега им је интимно стало.

Бик

Меркур у вашем знаку биће заслужан за боље расположење, али и одличну концентрацију. Психички умор који вас је пратио прошлих недјеља више вам неће стварати проблеме. Бићете изузетно дружељубиви и активни.

Близанци

Добро ћете се сналазити у радним задацима који ће захтијевати спретност писмене и усмене комуникације. Међутим, планете у Бику лоше ће дјеловати на вашу мотивацију, па ћете се често жалити на умор.

Рак

Грчевито ћете се борити за своја права и свађати се с појединцима. Иако то није у вашој природи, овај пут ћете бити склони ризику и наглим резовима и при­ томе многе околности окренути на своју страну.

Лав

Бићете подложни стресу, напетостима и разним психосоматским тегобама. За сада тегобе неће узети маха, али ваљало би да почнете с туром мултивитамина који би вас ојачали и подигли имунитет.

Дјевица

Очекују вас пријатни контакти са странцима и посјета особе издалека која вам доноси добре вијести. Истаћи ћете се у конкретним пословима, гдје издржљивост и одговорност играју велику улогу.

Вага

У пословним активностима ће до изражаја доћи ваша комуникативност, домишљатост и сналажљивост. Упркос многим напорима, па и препрекама, у датим околностима показаћете изузетну сналажљивост.

Шкорпија

Узрок неслагању у браковима и везама биће љубомора која ће појачати страхове, а самим тим и подстицати на борбу за очување положаја у вези. Самци ће својим понашањем збуњивати припаднике супротног пола и остављати утисак неодговорних људи.

Стријелац

Док ће заузети уживати у складним односима с партнером, слободни ће нове особе упознавати приликом излазака. Бићете тражени у друштву, а бритким хумором засмијавате околину.

Јарац

У изврсној сте форми, а хроничне здравствене тегобе које вам већ дуже вријеме задају проблеме потпуно ће се повући. Планете у Бику биће заслужне не само за вашу већу виталност, него и за добро расположење.

Водолија

Спретно ћете водити пословне преговоре и усмјеравати ситуације у своју корист. Успјех вам се смијеши у финансијама, трговини, путовањима и услужним дјелатностима. Колегиница или млађа мушка особа на послу вам стварају проблеме!

Рибе

Могуће су иновације у пословању, увођење нових технологија или промјена у начину рада. Ни вама неће недостајати оригиналности и спретности, па су ово дани нових постигнућа и малих, али вриједних побједа.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана