Дневни хороскоп за 7. септембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 7. септембар

Данас је дан пун изазова, али и прилика за раст и напредак за све хороскопске знакове. Откријте коме су звијезде наклоњене.

Ован

Будите дискретни, постоји могућност да неко разоткрије ваше тајне намјере. Партнер будним оком посматра и прати ваше кретање. Стало вам је да се изборите за бољу пословну позицију. На срећу, дјелујете веома убједљиво на своју околину. Уносите више витамина и течности у исхрану.

Бик

Разговарајте отворено са партнером и инсистирајте на доказивању истине. Не треба да се заваравате илузијама. У заједничком интересу је да се пословно-финансијски ризик сведе на минимум. Коректно поштујте договор. Потребно је да се растеретите сувишних брига.

Близанци

Прихватите партнерову идеју или рјешење. Нема потребе да се емотивно надмудрујете у мртвој трци у којој нема побједника. Улажете велики напор, али неко нема поштовања за ваше резултате и заслуге. Ипак, ви сте особа која неће дозволити да оспоравају вашу улогу. Важно је да осјећате позитивну инспирацију, опустите се.

Рак

Партнер очекује да заблистате у пуном сјају. Можда то представља одређени напор, али увијек вриједи покушати. Дипломатска нота понекад постаје неизбјежна, а пословни компромис представља једино исправно рјешење.

Потребна вам је психолошка равнотежа.

Лав

Мимо своје воље пристајете на компромисно рјешење или на варијанту коју предлаже ваш партнер. Одлажете своје послове због једне особе, али услуга коју чините не представља добро рјешење. Пријаће вам релаксација.

Дјевица

У сусрету са вољеном особом боље је да прихватите утјешну варијанту иако то није својствено вашој ћуди и темпераменту. Поступите по својој савјести, важно је да испоштујете заједнички договор или утврђена правила у пословној сарадњи. Избјегавајте конфликтне ситуације.

Вага

Погађа вас нечије понашање или одлука. Трудите се да потиснете своје нерасположење, мада вам то баш и не успијева. Ви располажете убједљивим аргументима, али некоме није стало да истина исплива на видјело. Очекујте тешке преговоре. Вечерње сате посветите омиљеном хобију и релаксацији.

Шкорпија

Имате утисак да партнер упорно прикрива извјесне детаље или истину, што додатно утиче на ваше мрзовољно расположење. Нема потребе да оптужујете друге за свој пословни неуспјех, не будите неправедни према особи чије намјере не познајете довољно. Избјегавајте сувише напорне или стресне ситуације.

Стријелац

Покушавате да ријешите емотивну дилему, ослоните се на своју интуицију. Није све онако као што на први поглед изгледа. Нема разлога да вјерујете у информације које долазе из непознатих извора. Пажљивије анализирајте своје сараднике и нове догађаје. Пријаће вам више сати здравог сна, обратите пажњу на снове.

Јарац

Сусрет са једном особом за вас представља велико задовољство и ужитак. Нажалост, тај врхунац брзо пролази. Боље је да се не заносите неким необичним идејама, већ да сачувате свој пословни или друштвени углед.

Важно је да сачувате присебност духа и самоконтролу.

Водолија

У сусрету са вољеном особом суочавате се са проблемом неразумијевања по питању заједничких приоритета. Стало вам је да изгледате лијепо, духовито или шармантно пред околином. Али, ваше понашање неко карактерише на погрешан начин. Избјегавајте стресне ситуације које вас узнемиравају.

Рибе

У одабраном друштву и уз нечије емотивне подстицаје, свијет око вас изгледа много боље и љепше. Опустите се. Користите сувише строге критеријуме да бисте заштитили своје интересе у пословно-финансијским преговорима. Важно је да остварите психолошку равнотежу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана