Дневни хороскоп за 7. октобар

Г.С.
Дневни хороскоп за 7. октобар

Данас је дан пун изазова, али и прилика за раст и напредак за све хороскопске знакове. Откријте коме су звијезде наклоњене.

Ован

Имате осјећај да нико не схвата како је вама због чега се затварате у себе. Пронађите неки хоби или вријеме проведите са драгом особом ван града. У љубави су могуће размирице.

Бик

Данас сте лијепо расположени, ваша енергија може да утиче и на пословне циљеве. Ваш оптимизам исплатиће се вишеструко, очекујте крајем дана новчани добитак. Уколико вам се по глави врзма “забрањена” особа, позовите је на кафу и реците све што желите!

Близанци

Жељни сте промјене и данас је идеалан дан се покренете по том питању. Потражите нови посао, обновите контакт са људима са којима сте некада радили и прилике ће саме доћи! Обратите пажњу на свој тон у вези, партнер данас може погрешно да вас схвати.

Рак

Неочекивана вијест може вам стићи од члана породице или најбољег пријатеља, а то ће вас натјерати да размислите у ком смјеру желите да иде. Срећа је на страни слободних Ракова, смијеши се неки нови и занимљиви флерт.

Лав

Данас избјегавајте потписивање било каквих уговора. Оптерећују вас мисли о успјеху, а све што треба да урадите јесте да наставите да се трудите и обављате све као и до сада. Стрпите се када је циљ у питању и не дозволите да стрес утиче на ваше здравље.

Дјевица

Толика брига око ситница може потпуно да вам уништи дан. Напорни сте људима са којима сарађујете па обратите пажњу на то коме се повјеравате. Очекујте позив од особе супротног пола коју упорно покушавате да заборавите.

Вага

Мислите да су вам све лађе потонуле, а ово је само једна велика прекретница. Уколико сте одлучили да дате отказ или сте га добили, стиже нова прилика. Бићете захвални старијој мушкој особи, а данас вас очекује лијепо познанство.

Шкорпија

Коначно остварење онога што сте чекали! Вашу искреност су препознали надређени и понудиће вам опцију која би знатно побољшала вашу финансијску ситуацију. Савјет је да не трошите много, у љубави све иде како треба.

Стријелац

Лоше вијести могу да поремете данашњи дан, али не очајавајте. Партнер ће вам пружити велики подршку, цијените вријеме које проводите са њим. Можда вас изненади једним гестом, па не би било лоше да се потрудите и узвратите истом мјером.

Јарац

Мучи вас нека тајна коју дуго знате, па нисте сигурни како да поступите. Послушајте своју интуицију, непогрешива је и тако ћете добити рјешење проблема. Запали сте за око особи из блиског окружења, можда се смијеши нова љубав.

Водолија

Не бјежите од обавеза, одговорности и задатака. Сада је идеално да “дате гас” када је посао у питању, привлачите понуду из иностранства коју не бисте одбили. Допустите партнеру да вам каже искрено мишљење, нисте увијек у праву.

Рибе

Исцрпљеност, умор, засићење. Данас се посветите себи, опуштању у било ком смислу, природа је идеално рјешење. Партнер жели да пређете на виши ниво, али чини се да немате исте циљеве.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана