Дневни хороскоп за 7. новембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 7. новембар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Сувише пажње посвећујете неким споредним догађајима који вас додатно удаљавају од вољене особе. Пажљивије бирајте ријечи које користите у сусрету са сарадницима. Дипломатска нота постаје неизбјежна, нарочито када за то постоји добар пословни интерес. Потребна вам је боља психолошка равнотежа, опустите се.

Бик

Вољена особа има различите приговоре на ваше понашање. Размислите о својим пропустима и немојте игнорисати нечију опомену. Потребно је да контролишете своје лоше навике, нема разлога да се истичете пред особом која има другачија пословна мјерила. Пријаће вам активан одмор и више сати чврстог сна.

Близанци

Расположени сте за нове емотивне изазове и забаву, партнер прихвата ваше идеје са великим одушевљењем. Будите мудри, важно је да свој успјех уклопите у просјечна мјерила. Нема потребе да скрећете пажњу. Обратите пажњу на своје снове.

Рак

Вољена особа умије да вас остави у убијеђењу, као да је све у најбољем реду. Али, ви наслућујете нови проблем. На пословној сцени све има свој вијек трајања, а ви упорно инсистирате на стварима које су давно превазиђене. Пријаће вам психофизичка релаксација и опуштање.

Лав

Налазите се под емотивним притиском, морате да поштујете нечију вољу или захтјеве. Иритира вас нечије понашање. Отворена расправа са једном особом илуструје вашу несигурност и немоћ у кругу пословних сарадника. Избјегавајте конфликтне ситуације.

Дјевица

Немојте дозволити да вас нечије понашање испровоцира на погрешну емотивну реакцију. Будите стрпљивији него обично. Покушавате да одредите своје мјесто у пословним круговима, али и да сачувате добар однос са провјереним сарадницима. Контролишите импулсивну страну своје природе.

Вага

Обратите пажњу на особу која вас посматра заљубљеним погледом или са топлим осмијехом на уснама. Препустите се својој инспирацији. Прихватите нове идеје са намјером да проширите своје сазнајне видике. Неко вас усмјерава на креативно изражавање и дјеловање. Приуштите себи омиљену забаву као подстицај за добро расположење.

Шкорпија

Важно је да се налазите у позитивном окружењу и уз драгу особу. Мале њежности доносе велико задовољство. Имате добре идеје, али неко одбија ваш савјет и покушава да умањи вашу улогу у пословно-финансијској сарадњи. Подстичите код себе одлучност, самопоуздање и јаку вољу.

Стријелац

Ништа није безазлено, као што изгледа. Партнер будним оком прати ваше кретање и понашање. Понекад различите обавезе представљају велики терет, али не и изговор за неиспуњена обећања. Избјегавајте ривалске односе.

Јарац

Контролишите своје афекте и негативне страсти у вашем односу, немојте дозволити да вас неко наведе на погрешно понашање. Очекује вас ново или поучно искуство у сусрету са сарадницима. Подстичите код себе радозналост духа и креативно расположење. Пријаће вам боравак у природи или нека спортска активност.

Водолија

Партнер има повјерење у ваше способности и препушта вам да донесете одлуку у заједничко име. Не желите да вас неко превише обавезује. Имате занимљиве идеје. Блиц процјена представља значајну предност у доношењу нових одлука, ослоните се и на своје интуитивно опажање. Пријаће вам шетња и неки вид релаксације, као опуштање.

Рибе

Важно је да разумијете нечије жеље. Пажљивије анализирајте вољену особу или ствари које не разумијете. Неко вас наводи на погрешан закључак или лош избор. Стога, будите опрезнији пред особом која има двострука мјерила. Обратите пажњу на правилнију исхрану.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана