Дневни хороскоп за 7. март

Г.С.
Дневни хороскоп за 7. март

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Припремите се за интензивна осјећања с доласком марта и сезоном Риба која се фокусира на вашу исцјељујућу дванаесту кућу. Пун Мјесец подстиче вас да се поздравите са нездравим стратегијама суочавања, а Сатурнов прелазак у вашу најближу зону истог дана доноси неке потпуно нове вибрације.

Бик

Окружите се људима који чине да са њима осјећате пун потенцијал живота и овог мјесеца нећете погријешити. Сезона Риба се фокусира на вашу друштвену једанаесту кућу која вас позива да одвојите вријеме за пријатеље, везе и заједнице због којих се осјећате најбоље.

Близанци

Само посао, а никаква забава истрошили су вас претходних мјесеци, али овог мјесеца нећете зажалити што сте били предани. Сјетите се великих снова, јер могли би да постану стварност овог мјесеца. Ваша каријера је у успону и без обзира на то да ли се пењете на корпоративној љествици.

Рак

Дом је увијек тамо гдје је срце, али овог мјесеца можда ћете бити позвани да погледате даље од свог дворишта. Ко каже да живот мора да слиједи образац који су поставиле генерације прије нас. Почетком марта могли бисте да се ослободите очекивања са потпуно новим моделом посла, љубави или живота.

Лав

Лава овог мјесеца очекују промјене док сезона Риба погађа вашу трансформативну осму кућу. Напорно сте радили да бисте стигли тамо гдје сте у животу и сада није вријеме да одустанете без борбе. Било да је то борба за љубав, посао или имовину коју сте мукотрпно стекли.

Дјевица

Љубав је све што вам треба овог мјесеца, јер сезона Риба покреће ствари у зони ваше везе, али овдје се не мисли само на романтичне односе. Било која врста духа или партнерства могла би да уздрма ствари у свијету Дјевице овог мјесеца - размислите о новим пријатељствима, сарадњи и узбудљивим пословним тимовима.

Вага

Враћање вашег здравља и добробити на прави пут остаје на врху листе обавеза овог мјесеца, јер сезона Риба наставља да усмјерава пажњу на вашу велнес зону. Ово неће бити само краткорочно рјешење Ваге. Живот би требало да буде у успону до средине мјесеца, али ћете до сезоне Овна почети да берете плодове свог напорног рада.

Шкорпија

Коначно је вријеме да пустимо да добра времена крену након фрустрирајуће спорог почетка године. Сезона Риба покреће вашу пету кућу забаве, флертовања и лакомислености доносећи позивнице, прилике и бескрајне поруке. Нека вам фокус буде лак као енергија овог мјесеца и ускоро ћете видети магију.

Стријелац

Нисте сасвим спремни за излазак из режима хибернације? Разумијемо, али дошло је вријеме да полако устанете са софе и ухватите се у коштац са својим циљевима за 2023. Стварање довољно јаких темеља да се нешто гради је кључно за вас сада и космос – плус сезона Риба – чува вам леђа.

Јарац

Проналажење равнотеже између вашег пословног и приватног живота је важна тема за ову годину и комуникација са онима до којих вам је највише стало је кључ за постизање тога. Само покушајте да не дозволите да туђа идеја о томе како живот треба да изгледа диктира ваш.

Водолија

Учите много о томе ко сте и шта вам је сада најважније и просвјетљујуће. Стари начини дефинитивно не отварају нова врата Водолије. Дозволите себи да отпустите све што треба да оставите да бисте кренули напријед током пуног Мјесеца и будите спремни за много свјетлије дане који су пред вама.

Рибе

Све се дешава у свијету Риба овог мјесеца, а пројекат у који сте уложили срце и душу коначно добија зелено свјетло. Вријеме хибернације је званично прошло! Ваше ријечи су ваша моћ када почне март, па их искористите у своју корист. И припремите се за акцију када пун Мјесец засија у вашој љубавној зони.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана