Дневни хороскоп за 7. јул

Г.С.
Дневни хороскоп за 7. јул

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Чућете информације или добити потврду онога што вам је битно. Неке лијепе вијести стижу до вас и цијели ће дан проћи у позитивном узбуђењу. Ако желите контакт или сусрет с бившим партнером, онда сада користите прилику. И друга страна прижељкује контакт.

Бик

У потпуности сте посвећени послу и обавезама. Но, други ће одуговлачити са својим дијелом посла па ће вас на тај начин успоравати. Немојте превише преиспитивати партнерово понашање. Сувише се оптерећујете размишљањима.

Близанци

Мало предаха од ситуација из претходних дана. Ако сте у међувремену направили неку грешку, данас је прави моменат да је исправите јер сте фокусирани и прецизни. И у емотивним релацијама будите више посвећени комуникацији с вољеном особом.

Рак

Свјесни сте да имате велике обавезе, али данас лакше излазите на крај с њима. Искористите ово вријеме да одрадите и све оно што сте пропустили. Дан је одличан за све везано за емотивне контакте, било с бившим партнерима, било с вољеном особом.

Лав

Један од оних дана када се све некако рјешава само од себе. Одлични моменти и у пословном, али и у емотивном сегменту. Дан је идеалан за сусрет с вољеном особом, али и за нова познанства јер шармирате без проблема и с лакоћом.

Дјевица

Највише ћете се фокусирати на приватне обавезе које сте одлагали. Послу ћете посветити само онолико времена колико је то неопходно. У породичним и брачним релацијама прави је тренутак да се смире страсти, да се поразговара и да падну договори.

Вага

Све што покрећете полази вам за руком. Зато не сједите, него то искористите. Ово важи не само за пословни већ и за емотивни сегмент. На неког сте одавно “бацили око” и сада је моменат да ову цијелу причу и покренете. Слушајте себе.

Шкорпија

Сарадник с којим сте до прије неки дан имали проблеме сада је одједном на вашој страни и подржава вас. Сљедују вам и похвале за добро одрађен посао. Емотивно ово баш и није савршен дан зато што сте превише усмјерени на себе и своје потребе.

Стријелац

Можда ћете морати неке ствари да одрадите опет, али вам то неће пасти тешко. Више вам леже сарадње с људима који су слични вама, с којима не морате да се убјеђујете. Емотивни партнер има феноменалне идеје и можда би требало да га саслушате.

Јарац

Можда ћете морати да се бавите неким ситницама поново и да неке мање грешке исправљате, али вас прати добро расположење и ово неће утицати на њега. Вољена особа је врло расположена да се потруди у вези с вама и пријатно вас изненади.

Водолија

Неке фине пословне ситуације кренуће неочекивано, а могућ је и лијеп новчани прилив. Добре информације из иностранства. С вољеном особом данас изађите, потребно вам је да обоје мало уживате потпуно сами у заједничким тренуцима.

Рибе

Највећи дио обавеза успјећете да завршите у пријеподневним сатима који су најпродуктивнији дио вашег дана. Уколико немате емотивног партнера, вече ће вам донети снажно подсјећање на прошлост, али и могућност контакта с бившом љубави.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана