Дневни хороскоп за 7. јануар

Г.С.
Дневни хороскоп за 7. јануар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Један од опуштенијих дана је пред Овновима. Искористите га да будете у кругу породице и најближих. Одличан дан вас очекује и на љубавном плану да се са пуно пажње и разумијевања посветите својој вољеној особи. Здравље врло добро.

Бик

Одличан дан у најави је пред Биковима да се опусте и одморе, а посао може и да сачека. Важно је да размислите добро шта желите и ка томе усмјерите сву своју енергију и емоције. Здравље одлично.

Близанци

Близанци би требало овај дан првенствено да искористе за преко потребан одмор и релаксацију. Пословне припреме могу да сачекају. Могуће је ново познанство преко друштвених мрежа, пријатеља, па ето прилике за шармирање и завођење. Могући проблеми са варењем.

Рак

Раковима ће највише времена одузети данас стандардне обавезе везане за кућне активности, али и припреме за наредну радну седмицу. Сасвим повољан дан очекује вас на пољу љубавних релација. Могли бисте лепе тренутке да искористите за прављење будућих планова и са више пажње се посветите особи коју волите. Здравље одлично.

Лав

Лавови би данас највише времена могли да посвете кућним и породичним обавезама, а остале пословне активности ставе у други план. Коригујте нереална очекивања и биће мање разлога да будете незадовољни на крају дана у сфери љубави.Здравље врло добро, пише Астропутник.

Дјевица

У данашње планове могли бисте да убаците и дружење са рођацима, кумовима. Пријаће вам друштво драгих људи. Готово све околности на љубавном пољу током овог дана требало би да вам иде у прилог. Уживајте у свему што вас чини задовољним. Здравље врло добро.

Вага

Све планове ове недјеље већина Вага за очекивати је да спроведе успјешно у дјело, без значајнијих одступања. Одличан дан је за дружење, излазак, па се подразумијева да већ имате неки план на уму. Здравље врло добро.

Шкорпија

Још један потенцијално одличан дан је пред Шкорпијама да све што су зацртале без проблема заврше. Лијеп дан је пред вама на љубавном плану. Могли бисте да очекујете бар једно пријатно изненађење од нове симпатије. Здравље врло добро.

Стријелац

Стријелци ће и данас имати попуњен распоред обавеза. Оставите нешто времена и за преко потребан одмор. Повољан дан са акцентом на финој комуникацији очекује ове недјеље већину припадника овог астролошког сазвијежђа. Промијенљиво расположење.

Јарац

Недјеља је дан који би типични Јарчеви требало да проведу у опуштеној атмосфери, регенерисања и прикупљања енергије за будуће обавезе. Опуштене ситуације дају добру основу да покренете и успјешно одрадите бар један конкретан потез у сфери љубави. Здравље одлично.

Водолија

Просјечан дан налази се пред Водолијама макар за обављање основних обавеза. Није ни препоручљиво неко замарање. Нешто слично можете очекивати и на пољу љубавних релација. Прилично миру атмосферу и задовољавајући ниво партнерских односа. Здравље врло добро.

Рибе

Мање-више, сличан дан претходном могу очекивати типичне Рибе. Потребан вам је предах од обавеза. Одређени сигнали промјена у вашем љубавном животу већ се могу назријети. Уживајте и не размишљајте превише. Здравље врло добро.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана