Дневни хороскоп за 7. фебруар

Г.С.
Дневни хороскоп за 7. фебруар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Нова познанства могу вам освијетлити пут до пословног успјеха па ће спретнији навести потенцијалне партнере да прихвате њихове услуге и идеје. Позитивни помаци у љубавном животу испуниће вас самопоуздањем.

Бик

Неке планове ћете промијенити или прилагодити потребама других. Ваше нерасположење ће се оцртавати на лицу и бити видљиво свима. Могли бисте некоме рећи погрешне ствари и довести се у неугодну ситуацију.

Близанци

Неки ће поновно успоставити контакт с особом из иностранства или другог града и планирати сусрет. У љубавним везама могући су успони и падови, док ће се слободни наћи пред важном одлуком.

Рак

Можда ћете у неким пословима открити грешку и прионути мукотрпном исправљању или наићи на негодовање особа без чије помоћи то не можете остварити. Партнеру смета то што сами проживљавате ситуације које бисте заједно могли лакше ријешити.

Лав

Сусретаћете нове људе, упуштати се у најнеобичније облике односа, а могућ је и покоји флерт. Мораћете бити опрезнији када је у питању рутинско обављање послова. Веће су могућности да вам се поткраде грешка коју ћете послије теже отклонити.

Дјевица

Приходи ће вам се повећати, али ћете новац пребрзо трошити. Склад емотивног живота зависиће од вашег расположења. У неким тренуцима ћете угодити партнеру романтичним загрљајима, а већ се у другом повући.

Вага

Пуни сте енергије и комуникативни сте. Дјеца и партнер биће извор задовољства Вагама у браку, док би остали након искреног разговора вези могли подарити нови квалитет. Неки су пред новим почецима како пословним тако и приватним.

Шкорпија

Било би пожељно да не драматизујете и не повлачите се у себе, него другој страни оставите доста времена да спозна исправност ваших одлука. Ако сте се удаљили од пријатеља, договорите вечерњи излазак и обновите пријатељства.

Стријелац

Бићете лукави и дипломатични, што ће се повољно одразити на пословни живот. У љубави ћете бити врцкави, жељни нових подстицаја и искустава. Лавину осјећања могла би подстакнути особа коју сте тек упознали.

Јарац

Красиће вас сналажљивост и спретност, а што ће се повољно одразити на међуљудске односе. Дан би могао проћи и у знаку повећане потрошње. Спретно ћете руковати новцем и бити срећне руке у кућној економији или куповини одјеће и потрепштина.

Водолија

Ваша инспирација и амбициозност усмјераваће вас на храбре пословне потезе. На добром сте путу па нема разлога да у својим идејама не успијете. Љубавни проблем, који вас је тиштио, могли бисте успјешно ријешити.

Рибе

Дјеловаћете незаинтересовано за све око себе. Краткотрајно љубавно незадовољство биће одраз вашег приступа партнеру. Претјерано идеализовање или превелика очекивања показаће се непрактичнима за вашу љубавну везу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана