Дневни хороскоп за 7. децембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 7. децембар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Дневни хороскоп за 7. децембар вам најављује лијепе вијести од члана породице. Очекује вас велико славље са најближима, а вјероватно и ново познанство које ће вам украсти пажњу.

Бик

Не одустајте од својих циљева само зато што данас нисте добили награду коју заслужујете. Такође, можете да очекујете једну понуду о којој ћете дуго размишљати, а савјет је да послушате своју интуицију.

Близанци

Осјећате да немате снаге за обављање обавеза, јер сте превише исцрпљени и уморни. Уносите витамине и више спавајте, а не би било лоше и да одвојите вријеме за партнера и себе. То вам је недостајало.

Рак

Хороскоп вас данас савјетује да не брзате са одлукама и наглим реакцијама. Препреке које се данас јаве не значе да нећете испунити жељено. Ослоните се на женску старију особу која жели да вам помогне и избјегавајте токсичне људе који вам не пријају.

Лав

Не очајавајте, већ крајем дана стиже изненађење од особе коју сте недавно упознали. Препустите се емоцијама, заборавите на прошлост и крените даље. Не заборавите зашто сте са неким прекинули контакт.

Дјевица

Могуће је да је ријеч о непланираним трошковима, али на сву срећу, можете да очекујете и изненадни добитак новца. Фокусирајте се на добре навике, савјет је да уведете физичку активност и побољшате исхрану.

Вага

Добро провјерите контакте са којима желите да закључите сарадњу, чини се да нису сви искрени према вама. Данас можете да очекујете позив од особе из блиског окружења, мјерка вас већ дуже вријеме. Прихватите и уживајте!

Шкорпија

Финансијска ситуација се коначно стабилизује, бићете срећни због свега што сте успјели да постигнете. Када је љубав у питању, припремите се за низ удварача који желе да будете у њиховом друштву.

Стријелац

Потребни сте некоме више него икада, а ово ће вам се вишеструко вратити. Љубавна ситуација није идеална, разговарајте отворено и директно са партнером о проблемима и реците све што вас мучи.

Јарац

Дневни хороскоп за 7. децембар је у знаку љубави. Бројни конфликти и неспоразуми могу да поремете ваш дан, али запитајте се да ли се мијеша нека трећа особа. Не доносите рано закључке.

Водолија

Мучи вас осећај стагнације, монотонија је наступила у готово сваком животном пољу. Размислите о проналаску хобија, путовању са партнером или промјени посла која би вас додатно мотивисала. У љубави је све како треба.

Рибе

Дневни хороскоп вам предвиђа позитивну енергију, оптимизам и невјероватну харизму! Данашњи дан ће проћи у гомили позива и порука, многи желе да проведете време са њима!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана