Дневни хороскоп за 7. август

Г.С.
Дневни хороскоп за 7. август

Прочитајте шта вас очекује данас у астролошком смислу.

Ован

Данас ћете се изнова удварати свом партнеру. Цијели дан ће вам протећи у томе. Ово је сјајна прилика за сакупљање поена и симпатија. Нека ваш природни шарм заблиста у пуном сјају. На послу вас очекује финансијски добитак.

Бик

Имате изненадну жељу да се позабавите сређивањем своје финансијске ситуације, ормара, оставе или аутомобила. Прво направите листу, а онде крените да радите једно по једно. Вече проведите са вољеном особом. Пријаће вам опуштање.

Близанци

Ако сте били незадовољни у посљедње вријеме на послу или по питању љубави, више не морате да се бринете. Ствари почињу да се окрећу у вашу корист. Набаците осмијех на лице и прихватите сво добро које ће вам пружити овај дан.

Рак

Вријеме је за промјене, било да се ради о физичким или емотивним. Ставите катанац на фрижидер и посјетите теретану. На послу напокон реците оно што вас тишти, а не би било лоше ни да поспремите своју кућу. Самоконтрола је нешто што морате његовати и одржавати.

Лав

Шта треба да се деси да ви коначно почнете да водите рачуна о себи? Планете вам савјетују да се опустите и престанете да се нервирате око пословних и љубавних проблема. Потребно вам је мирно и тихо мјесто гдје ћете бити опуштени.

Дјевица

Не бринете довољно о себи у посљедње вријеме и планете вам савјетују да почнете. Немојте претјеривати са радом, пијте мање кафе и алкохола и смањите цигарете. Вечерас умјесто у град идите у шетњу и лезите на вријеме у кревет.

Вага

У овом моменту тешко вам је да приволите друге да саслушају шта имате да кажете. Као да нико није расположен за ваше идеје и приједлоге. Не би било лоше да промијените тактику. Будите флексибилни и спремни да се мијењате.

Шкорпија

Расположенији сте него претходних дана. Разлог лежи у задовољству добро обављеним задацима везаним за ваш професионални живот. С обзиром на то да вам се уложени труд вишеструко исплатио, то је прави разлог да изађете и прославите са пријатељима.

Стријелац

Небитно да ли сте мушкарац или жена, не би било лоше да преиспитате ваше понашање везано за партнерске односе. Ово је дан препун искушења. Ријешите се тензија и нагомилане анксиозности у разговору са пријатељима.

Јарац

Уколико не можете да се повежете са вашом духовном страном, данас је добар дан да направите хармонију и имате испуњен дан. Потребно је само да предузмете иницијативу да направите нешто и да се након тога веома добро осјећате.

Водолија

Донијећете добру срећу пријатељима или члановима породице. На вама је да мотивишете друге да вам се прикључе у забави. Сви који са вама данас укрсте путеве биће необично срећни. Ваш свијет је пун радости, забаве, ентузијазма и смијеха.

Рибе

Задовољство ћете нећи у интеракцији са другима. Будите креативни и размишљајте о нечему необичном, ово би могло да укључује јахање, планинарење или посјету забавном парку. Наићи ћете на одобравање других, с обзиром на то да су више него расположени да вам се придруже.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана