Дневни хороскоп за 7. април

Г.С.
Дневни хороскоп за 7. април

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Укућани доносе вишак енергије, лаку повредљивост и преемотивност која се зачас посла може окренути у нестрпљивост и нервозу, па ће самим тим Овнови који су у браку или живе са партнером имати изазовнији мјесец пред собом.

Бик

Финансије, које су вам често задавале главобољу, почеће да се поправљају током априла, а у другом дијелу мјесеца можете затворити дуговања и обавезе које вучете ко зна од када, као и наплатити нека заостала потраживања.

Близанци

Чешће тегобе могу имати хронични болесници. Половином мјесеца могућ је хормонски дисбаланс и мањи респираторни проблеми, а грло је посебно осјетљиво. Покушајте да промијените нешто у начину исхране.

Рак

Вријеме је да се ангажујете и да правите промјене. Стоји да ће вам се неке могућности отворити саме од себе - било да је у питању промјена радног мјеста или унапређење, финансијски бонус, али ако желите да остварите планове који су вам дуго у мислима - сада јесте тренутак за акцију.

Лав

Може вам сметати што је партнер превише окренут породици, пословном и финансијском сегменту, али ћете мањак заједничког времена успијевати да превазиђете. Уласком у други дио априла, атмосфера се код вас мијења, ви постајете нерасположенији, осјетљивији.

Дјевица

Бављење папиролошким питањима је нешто што вас очекује у другом дијелу мјесеца. Такође, због ретроградности Меркура који је ваш владар посебну пажњу обратите на евентуалне пропусте и грешке на послу.

Вага

Поједини парови се баш током овог мјесеца могу одлучити за значајне кораке, озваничење односа или почетак заједничког живота. Што се тиче слободних – и те како постоји шанса за улазак у нову љубавну причу са особом која ће вас забљеснути и избрисати сјенке прошлости.

Шкорпија

Здравствени сегмент није сјајан. Нешто слабији имунитет, јача исцрпљеност и стрес. Покушајте да пронађете довољно времена за себе - за добру исхрану, квалитетан одмор и сан, али и за физичку активност.

Стријелац

Од вас ће се у првом дијелу мјесеца очекивати да радите шест ствари одједном, а други дио априла је проткан многобројним грешкама и застојима, и туђим и вашим, које ћете морати да рјешавате у ходу.

Јарац

Дешавања у породичном и пословном сегменту могу заталасати мир који тренутно постоји у вашим емотивним релацијама и то у данима око пуног мјесеца и помрачења Сунца.

Водолија

Постојаће препреке током овог мјесеца које ћете партнер и ви ипак некако превазилазити и трудити се да одржите добар ниво комуникације и разумијевања. Биће повремено тешко уклопити и ваше и обавезе друге стране.

Рибе

Неке ситуације ће се понављати, што ће чинити да се партнер враћа на старе теме које очигледно нисте ријешили у неком од претходних покушаја. Не избјегавајте теме које су вама непријатне, већ се трудите да их сада разријешите на прави начин.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана