Дневни хороскоп за 6. септембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 6. септембар

Данас је дан пун изазова, али и прилика за раст и напредак за све хороскопске знакове. Откријте коме су звијезде наклоњене.

Ован

Неспоразуми који вас прате у љубавном животу нису безначајни, али не представљају ни тему коју треба упорно понављати. Претјерујете са различитим захтјевима које постављате пред своје сараднике. Очекују вас негативни коментари и нечије негодовање. Дјелујете напето, пријаће вам психолошко опуштање.

Бик

У одабраном друштву и уз нечије емотивне подстицаје, свијет око вас изгледа много боље и љепше. Опустите се. Користите сувише строге критеријуме да бисте заштитили своје интересе у пословно-финансијским преговорима. Важно је да остварите психолошку равнотежу.

Близанци

Будите дискретнији у различитим сусретима и добро процијените своје могућности прије него што покренете љубавну варницу. Осјећате лагану стагнацију. Потребно је да ангажујете поуздане сараднике да бисте остварили заједничке интересе. Обратите пажњу на правилнији начин исхране.

Рак

Пажљивије слушајте и анализирајте партнерову поруку. Немојте игнорисати нечије ријечи. Понекад је тешко признати пораз, али то је први корак који води ка психолошком олакшању. Избјегавајте импулсивне реакције.

Лав

У сусрету са блиском особом лако можете да добијете оно што желите, али то вам више не причињава задовољство. Немојте дозволити другима да вам наметну непотребне обавезе или да ремете ваш уобичајени начин рада. Избјегавајте стресне и напорне ситуације.

Дјевица

Неко вас подстиче на добро расположење. У складу са својим афинитетима умијете да створите романтичну атмосферу и да привучете нечију пажњу. Одбијате да прихватите нечију улогу у преговорима, не желите да се налазите изван главних догађаја на пословној сцени. Слободно вријеме посветите рекреацији, пријаће вам шетња.

Вага

Нема разлога да потискујете своје емотивне жеље пред особом која добро познаје вашу ћуд и карактер. Дјелујете вјешто у пословно-финансијским договорима, али ни ваши сарадници нису наивни. Подстичите код себе оптимизам и добро расположење.

Шкорпија

Покажите искрено интересовање за идеје које има вољена особа. Избјегавајте емотивне провокације или нову љубоморну сцену. Нема разлога да се понашате наметљиво, већ препустите другима да говоре о вашем успјеху или у вашу корист. Пријаће вам излазак или нека спортска активност.

Стријелац

Нема разлога да се понашате сусретљиво. Важно је да схватите праву вриједност нечијег присуства. Поступите на основу својих мјерила и без детаљних објашњења. Коло среће се окреће, негдје добијате, а негдје губите. Сачувајте присебност духа и добру концентрацију.

Јарац

Понекад је тешко подвући јасну црту или поставити знак једнакости између гласа разума и неконтролисаних емоција. Угледајте се на једну успјешну особу из своје околине и немојте ризиковати без пријеке потребе. Завршите започети посао у предвиђеном року. Пријаће вам психолошко опуштање и релаксација.

Водолија

Покушајте да разумијете нечију немоћ или емотивну слабост. Не будите надмени. Пред вама су различите обавезе које захтијевају заједнички договор и финансијску сарадњу. Уживајте у свом свијету интиме.

Рибе

Дјелујете расположено и доброћудно. Код вас провијава романтично расположење, а партнер жели искрено да вам угоди. У прилици сте да остварите двоструки добитак, под условом да наступите професионално и сугестивно пред сарадницима. Потребан вам је подстицај за добро расположење.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана