Дневни хороскоп за 6. октобар

Г.С.
Дневни хороскоп за 6. октобар

Данас је дан пун изазова, али и прилика за раст и напредак за све хороскопске знакове. Откријте коме су звијезде наклоњене.

Ован

Посветите се партнеру. Лијепо се осјећате и добро сте расположени током цијеле недјеље. Имате доста енергије. Најбоље би било да се бавите спортом. Могући су изненадни трошкови. Потрудите се да не купујете неке небитне ствари ове недјеље. Штедите колико год можете. Могући су неспоразуми у породици када је ријеч о новцу.

Бик

Бићете веома вриједни ове недјеље. Потрудите се да помогнете колегама колико год можете, а и они ће вам изаћи у сусрет. Могући су проблеми с партнером о неким стварима које нисте ријешили, може доћи до свађе. Ако баш није неопходно, не потежите нека питања сад, него од сљедеће недјеље.

Близанци

Одлична недјеља за љубав и флерт. Лијепо се осјећате, идите до града са пријатељима. Потрудите се да се што више дружите, да што више времена проведете с драгим људима или с дјецом. Могући су проблеми на послу. Не нервирајте се, него се усмјерите на завршавање послова које сте одлагали.

Рак

Веома се лијепо осјећате у кругу породице. Нисте напети и имате осјећај да вам све иде од руке. Могући су проблеми с партнером, евентуално нека разрјешења од прије па би било добро да добро размислите шта коме причате.

Лав

Врло сте комуникативни ове недјеље. Потрудите се да се окренете комуникацији с другима и да се више дружите. Не запостављајте пријатеље, али ни родбину због посла. Посветите се породици. Промијените распоред намјештаја у стану.

Дјевица

Потрудите се да не трошите новац на ствари које вам нису пријеко потребне. Иако ће ова недјеља бити плодоносна, можете склапати нове договоре који ће донијети успјех. Питајте партнера шта да радите у вези с послом и добићете сигурно добар савјет. Немојте превише брзо возити.

Вага

Лијепо се осјећате. Одлично сте расположени. Гледајте да што више угађате себи. Потрудите се да се окренете послу, будите вриједни. Награда ће доћи, али све провјерите више пута. Немојте се преједати ове недјеље. Могући су проблеми у комуникацији с другима, али и проблеми у саобраћају.

Шкорпија

Могу се појавити неке особе које вас јако иритирају, али савјет је да се не обазирете. Немојте вјеровати превише другима и не повјеравајте се свима. Задржите нешто за себе. Склони сте расправама и свађама ове недјеље.

Стријелац

Могућ флерт. Ако сте у вези, под стресом сте. Одлична недјеља за дружење и упознавање нових људи. Немојте бити скептични, дајте сваком шансу. Можете из неког пријатељства направити сарадњу. Нисте расположени за причу и најрадије бисте се повукли од свијета.

Јарац

Сарадници су јако добри према вама, стиче се утисак да је добра атмосфера на радном мјесту. Битно је да нађете нешто што волите у свом раду и да се држите тога. Правите компромисе, договарајте се, немојте бити затворени. Не схватајте сваку критику озбиљно.

Водолија

Имате доста планова, али је питање да ли имате довољно енергије да све то остварите. Ставите све обавезе на папир и потрудите се да се добро организујете. Можете ићи на краћи пут с партнером. Дајте једно другом одушка током недјеље. Потрудите се да се окренете послу, јер може доћи до неких проблема и забуна.

Рибе

Имате неочекиване трошкове, али због неких безначајних ствари. То је у реду, али ове недјеље не треба да купујете технику. Можете ићи на краћи пут с партнером или пријатељима. Провјерите сва документа и рокове. Могући су проблеми с варењем или прехладом ове недјеље.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана