Дневни хороскоп за 6. новембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 6. новембар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Венера вам доноси побољшање односа са партнером. Слободни ће коначно наћи неку особу која може да буде прилично стабилна и занимљива. Требало би да побољшате комуникацију са колегама, а не да енергију трошите на расправе. Правите компромис са другима.

Бик

Партнер је веома страствен. Прија вам пажња, али немојте да се оптерећујете превише послом и да запостављате приватни живот. Вријеме је за заљубљивање ако сте слободни. На неком путу можете да упознате занимљиву особу. Немате застој на послу.

Близанци

Веома сте задовољни. Нема више оптерећења које сте имали у прошлости. Правите компромис са вољеном особом. Слободни, нисте баш расположени за нова познанства. Могућа је нова пословна прилика. На послу све иде лакше него обично, али морате да будете детаљни.

Рак

Могуће је ново познанство на путу или на неком мјесту за забаву. Немојте да одбијате добре прилике за љубав. Романтични сте јер је Венера у вашем пољу љубави. Сада је најбоље вријеме да започнете све што сте планирали.

Лав

Могућа је нова сарадња са особама које нису из вашег мјеста. Комуникација са члановима породице је одлична. Причљиви сте, али би требало да будете ипак мало дискретнији што се тиче планова које имате. Могуће су промјене у кући или размишљате о селидби.

Дјевица

Ове недјеље очекујте већи успјех на послу. Прилив новца је повећан, а ви се осјећате одлично. Помозите другим људима у послу. Слободни, на краћем путу је могуће познанство. Ако сте заузети, попричајте са партнером о неким плановима које стално одгађате.

Вага

Заузети, покушајте да радите нешто ново, да вам не би било досадно у вези. Веома сте страствени. Што се тиче везе, и ове недјеље ћете бити склони флерту ако сте слободни. На послу је све како треба, само је битно да завршавате обавезе на вријеме.

Шкорпија

Имате довољно енергије за све што треба да урадите. Имате мотивацију за рад. Пријатељи или партнер могу да вас мотивишу. Ова недјеља је добра за нове почетке. Битно је да будете одговорнији према новцу. Не трошите новац на ствари које вам нису баш сад неопходне.

Стријелац

Заузети, све иде како сте испланирали, уживате са вољеном особом. Романтични сте. Венера у пољу новца може да вам донесе неко познанство преко посла. Фокусирајте се на посао. Одрадите ствари које одавно планирате. Ако имате времена, купите себи нешто што сте одавно планирали.

Јарац

Задовољни сте како вам све иде. Коначно завршавате обавезе са мање потешкоћа. Не нервирајте се ако морате све сами, тако је и боље. Нека женска особа може да буде од помоћи. Било би добро да направите компромис на послу.

Водолија

Ове недјеље ћете осјетити олакшање и повећану срећу у љубави. Коначно све иде како сте смислили. Правите компромис са партнером. Ако сте слободни, могућа су нека познанства која могу да буду веома занимљива. Што се посла тиче, могућ је напредак. Не запостављајте обавезе због приватног живота.

Рибе

Позитивни сте и лако се договарате са другима о свему. Прилив новца је очекиван, али сада и трошите више. Покушајте да будете рационални. На послу могу да траже од вас да будете детаљнији. Немојте да се нервирате ако све није како сте планирали. Фокусирајте се на пријатеље, на нове контакте, јер ћете тако мање бити под стресом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана