Дневни хороскоп за 6. март

Г.С.
Дневни хороскоп за 6. март

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Дјелујете као особа која нема времена за неке површне сусрете или за догађаје који се не уклапају у вашу сферу интересовања. Боље је да се понашате што умјереније, јер својим енергичним понашањем код неких сарадника подстичете различите реакције и негодовање.

Бик

Неко од сарадника нема довољно интересовања да испоштује заједнички пословни договор, што неминовно условљава одређени губитак. Упорно покушавате у најкраћем року да ријешите неке велике проблеме. Склони сте честим промјенама расположења, као и друштва које привлачи вашу емотивну пажњу.

Близанци

Потребно је да имате широке видике у сваком погледу. Љубавне размирице прихватите као пролазну фазу, јер све се своди на нови подстицај или на добар импулс који вас води ка емотивном зближавању са партнером.

Рак

Ослањате се на своје преговарачке манире, јер без добре припреме, плана или процјене нема ни значајног пословног успјеха. Потребно је да се усаглашавате са својим сарадницима око уважавања различитих интереса да би сви око вас осјетили моралну и материјалну сатисфакцију. Пажња и разумијевање које добијате у кругу своје породице дјелују врло подстицајно.

Лав

Имате добар предосјећај и успјех вам се налази надохват руке. Највише ће вас обрадовати финансијско побољшање и бољи материјални стандард. Не само да имате добре пословне процјене, већ добијате и нови број присталица тако да у већини ситуација пролазите лакше или боље од других.

Дјевица

У догађајима из приватног живота немојте дозволити да се о вама шире лоши гласови или да неко о вама пласира погрешне приче. Своје мале слабости покажите само пред породицом и блиском особом.

Вага

Улажете велики напор да остварите позитивне резултате у свом професионалном изражавању, али постоје изненадне ситуације које ремете ваше планове и пословну концепцију. Потребно је да се растеретите од додатних обавеза, немате довољно енергије да се ангажујете на више страна истовремено. Прижељкујете више њежности.

Шкорпија

Све корисне информације могу да вам олакшају успјешно рјешавање неких пословних питања која имате. Обратите пажњу на сугестије које вам даје једна искусна особа, нема разлога да одбацујете неке идеје само зато што вам звуче сувише апстрактно. Разлике у мишљењу не треба да вас емотивно удаљавају.

Стријелац

На помолу су нове пословне обавезе које захтијевају да се додатно ангажујете или нове дилеме које ћете морати да рјешавате врло експедитивно у најкраћем року. Затражите на вријеме нечији савјет приликом финансијских процена и улагања. Имате утисак да партнер нешто вјешто прикрива, што додатно утиче на вашу несигурност или појачава вашу нервозу.

Јарац

Неко вам даје корисне сугестије које лако можете да примијените приликом рјешавања озбиљних питања. Потрудите се да правилно дозирате свој стваралачки импулс са заједничким интересима да бисте на најбољи начин ускладили разлике које постоје у мишљењу или искуству. Тренутно преиспитујете свој однос са блиском особом у жељи да се што боље разумијете.

Водолија

Потрудите се да успјешно спроведете све своје идеје и планове у дјело. Важно је да поред себе имате особу од повјерења и тим провјерених сарадника за које вас везују заједнички интереси. У љубавном односу немојте узалудно покушавати да промијените партнерово понашање.

Рибе

На врло ефикасан начин умијете да спроведете различита правила успјешног пословања која остављају озбиљан и позитиван утисак на вашу околину. Потрудите се да потиснете своју професионалну сујету када се јавно полемише о правилном вредновању нечијих заслуга. Пролазите кроз различите фазе емотивног расположења.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана