Дневни хороскоп за 6. мај

Г.С.
Дневни хороскоп за 6. мај

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Партнер тачно зна шта жели да оствари. Блиска особа не дозвољава да користите нове изговоре за одлагање заједничких планова. Не треба да се оптерећујете нечијим коментарима и пропуштеном приликом. Тренутни губитак представља нову лекцију о пословном понашању. Опустите се у блиском друштву.

Бик

Планирајте излазак или емотивни сусрет, пријаће вам друштво блиске особе. Важно је да се осјетите пожељно у нечијој близини. Увијек постоји лакши или тежи пут до успјеха, пажљиво анализирајте различите могућности које постоје на пословној сцени. Емотивна афирмација позитивно дјелује на ваше расположење и мотивацију.

Близанци

Неспоразуми који вас прате у љубавном животу нису безначајни, али не представљају ни тему коју треба упорно понављати. Претјерујете у различитим захтјевима које постављате пред своје сараднике. Очекују вас негативни коментари или нечије негодовање. Дјелујете напето, пријаће вам психолошко опуштање.

Рак

Избјегавајте импулсивно понашање пред вољеном особом и немојте занемарити обавезе које имате према породици. Превише очекујете од неких пословних сусрета и занесени сте идејом о великом добитку. Будите реални при процјени својих могућности. Успорите свој убрзани ритам, опустите се.

Лав

У сусрету са блиском особом морате имати довољно снаге да прихватите комплетну истину или ствари које вам се не допадају. Пажљиво анализирате нове догађаје на пословној сцени и откривате различите неправилности. Шири поглед на могућа рјешења доноси већи успјех. Осјетићете психолошко олакшање након искреног разговора и повјеравања.

Дјевица

Ваш понос избија на површину и то представља позитиван предзнак у љубавном дијалогу. Умијете да наметнете своје жеље. Немојте дозволити да неко сумња у ваше знање или професионалне способности. Важно је да поштујете важећи протокол. Обратите пажњу на здравији начин исхране.

Вага

Контролишите своје емотивне реакције пред особом која има другачије афинитете или интересовања. Ваш оптимизам и спремност да се суочите са различитим проблемима дјелују позитивно на околину. Пријаће вам друштвена афирмација и прихваћеност.

Шкорпија

Ваш понос избија на површину што представља лош предзнак у сусрету са вољеном особом. Контролишите сујету. Важно је да поштујете протокол у односу према сарадницима. Нема потребе да компликујете заједнички договор. Избјегавајте ситуације које вас претјерано узнемиравају.

Стријелац

Непотребно играте двоструку улогу у друштву вољене особе. Упорно покушавате да прикријете неке догађаје. Уколико се ваши пословни циљеви не поклапају са заједничким интересима, промијените своју првобитну стратегију и прихватите разумну оријентацију. Обратите пажњу на правилнију исхрану или на бољу заштиту.

Јарац

Дјелујете узнемирено при помисли да вас неко емотивно запоставља. Коло среће се окреће, будите стрпљивији. Нечији одговори могу да се тумаче на различите начине, али ви имате лош предосјећај и страхујете од могућег неуспјеха. Размислите о бољој здравственој превентиви.

Водолија

Уколико вам је тешко да контролишете своје емоције и реакцију пред блиском особом, избјегавајте провокативне ситуације. Покушавате да одложите пословну ситуацију која захтијева добру процјену и додатну концентрацију. Важно је да имате убједљиве аргументе. Пријаће вам психолошко опуштање или релаксација.

Рибе

Важно је да разумијете оне које волите. Потрудите се да остварите емотивну блискост и да испуните нечије потребе. Улијевате велико поверење, јер у неким критичним ситуацијама умијете да донесете исправну одлуку. Налазите се у сјајној форми.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана