Дневни хороскоп за 6. јул

Г.С.
Дневни хороскоп за 6. јул

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Покушајте да останете у балансу, немојте склизнути у самоћу, останите окружени вољеним људима. Дозволите вољенима да покрену позитивну енергију у вама и да вам буду подршка док се одмарате и прикупљате енергију за нове пословне и приватне циљеве.

Бик

Уколико можете искористите другу половину јула за одмор, али немојте ући у деструктивни круг препуштања свакодневним задовољствима, тако да у потпуности изгубите жељу за радом. Усмјерите пажњу на кућне пословне.

Близанци

Лагано се фокус помјера са посла на приватан живот, многи Близанци ће у првој половини јула потписати важне пословне уговоре. Овакве промјене доносе вам олакшање, можете да се опустите и посветите приватном животу.

Рак

Ракови уживају у лету, рођендану и труде се да остану позитивни. На вама је да видите позитивну страну соло живота, уживајте максимално. Људе који су у вези очекују мањи изазови на пољу комуникације, морате саслушати партнера и створити компромис.

Лав

Потребан вам је одмор, прва половина године била је изузетно интензивна. Покушајте да организујете важне пословне састанке у првој половини мјесеца да бисте се касније опустили и уживали. Генерално гледано очекује вас позитиван мјесец.

Дјевица

У области љубави јул ће донијети неке занимљиве изазове. Ако сте у вези, могуће су мање тензије или неспоразуми са партнером. Важно је да комуницирате отворено и искрено да бисте превазишли ове проблеме.

Вага

У области љубави јул ће донијети стабилност и хармонију за Ваге. Ако сте у вези, ваш однос са партнером ће бити снажан и пун љубави. Обоје ћете се трудити да разумијете једно друго и подржавате се у свим ситуацијама.

Шкорпија

Отворена комуникација ће бити кључна да бисте превазишли евентуалне неспоразуме или тензије. Слободне Шкорпије могу очекивати снажну привлачност према некој особи из њиховог окружења.

Стријелац

Пред вама је интензиван и занимљив мјесец, препустите се свом авантуристичком духу. Слободни ће уживати у новим познанствима, имате прилику да упознате креативне људе који ће у вама подстакнути позитивну енергију.

Јарац

Немојте понављати грешке из прошлости и улазити у однос са особом која је заузета. Јарчеви у вези и браку могу имати мање несугласице са партнером, имате утисак да вас партнер не поштује и да не жели да чује ваше жеље.

Водолија

Немојте се оптерећивати свакодневицом, размислите о томе шта вам доноси дугорочну корист и какво вам понашање олакшава живот и пружа мир на дуже стазе. Останите отворени у комуникацији.

Рибе

Ваше креативне способности ће бити на врхунцу па искористите овај период да изразите своју умјетничку страну. Отворите се за сарадњу са колегама и размјењујте идеје. Ово је добар период за започињање нових пројеката.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана