Дневни хороскоп за 6. јануар

Г.С.
Дневни хороскоп за 6. јануар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Дневни хороскоп за 6. јануар вам предвиђа прегршт обавеза око куће и породице. Очекујте доста позитивне енергије, али и мало оговарања. Не примајте то срцу, већ све то преокрените на шалу. Обратите пажњу на исхрану, не претјерујте са сланом храном!

Бик

На љубавном пољу вас очекује прави мали рингишпил. Могуће је да ћете жустро реаговати што би могло да доведе до озбиљније расправе. Уколико сте у свјежој вези, покушајте да је градите нормалним темпом, без журбе. Могуће су главобоље!

Близанци

Током дана десиће вам се препород у начину размишљања. Коначно ћете схватити шта је то што желите и шта заслужујете. То би могло да направи велике промјене на свим пољима, али набоље. Вријеме је да се фокусирате на себе.

Рак

Почетак дана ће вам започети врло мрзовољно, нећете жељети да изађете из куће. Али један позив ће промијенити све! Имаћете прилику да испуните дан са особом која вам је у посљедње вријеме прирасла к срцу. Чувајте се прехлада!

Лав

Звијезде вам поручују да не губите вријеме на мање послове, већ да се латите оног већег и завршите га, како бисте касније могли да уживате са блиским људима. Могуће је да ћете током дана имати веће трошкове.

Дјевица

Једна погрешна ријеч би могла да вам у току дана направи праву збрку са људима. Покушајте да се не водите бијесом и инатом. Неки пут је много боље да неке ствари задржите за себе. Обратите пажњу на проблеме са пробавом!

Вага

Дневни хороскоп за 6. јануар 2023. године вам савјетује да помогнете онима који од вас траже помоћ и виде рјешење. То ће вам испунити дан! Током дана врло могуће да ћете бити расијани. Мучи вас једна особа. Јавите јој се!

Шкорпија

Ви сте особа коју ситнице чине срећном, те није лоша идеја да обрадујете себе неким изласком или стварчицом. Очекујте позив из иностранства и понуду да одете тамо на пар дана. Пријаће вам одмор! Чувајте се повреда у кући.

Стријелац

Умијете да будете врло незгодни када не остварите оно што сте замислили. Трудите се да не преносите негативну енергију на партнера, погоршаћете однос. Умјесто тога објасните му шта вас мучи. Слободни Стрелчеви ће пожељети везу.

Јарац

У глави ће вам се само мотати посао и не знате како да ријешите проблеме у вези с њим. Вријеме је за драстичне одлуке. Ставите све на папир и разграничите позитивне и негативне стране. Обратите више пажње на здравље и сигнале које вам организам шаље.

Водолија

Празнична атмосфера ће вам донијети позитивне емоције. Коначно ћете уживати са свим људима који вам значе. Уколико планирате да однос са партнером дигнете на виши ниво, сада је право вријеме за то. Здравље добро!

Рибе

Дневни хороскоп за 6. јануар вам доноси лијепо расположење и уживање. На ум ће вам пасти једна занимљива пословна идеја. Можда је боље да не радите на своју руку, већ се посавјетујте са искуснијим и старијим.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана