Дневни хороскоп за 6. јануар

Г.С.
Дневни хороскоп за 6. јануар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Вољена особа има добре намјере, али не успијева да вам дочара све оно што бисте жељели да чујете или да видите. Не вјерујете у нечија обећања и зато провјеравате различите информације. Предострожност може да вас заштити од погрешних потеза.

Бик

Употријебите неке скривене адуте. У односу са вољеном особом на заобилазан начин можете да остварите своје љубавне намјере. Јасно вам је да неко угрожава ваше пословно-финансијске интересе, али ваш напор не доноси позитиван ефекат.

Близанци

Бринете без правог разлога, вољена особа не жели да вам повјерава мисли. Али, поступци довољно говоре о нечијим осјећањима. Без обзира на вашу интелектуалну сналажљивост и ефикасност, постоје ствари које се не уклапају у вашу пословну процјену.

Рак

Сачувајте присебност у сусрету са вољеном особом. Понекад лако губите осјећај за реалност. Посматрајте ствари са више оптимизма. Своје пословне планове можете да остварите на интелигентан начин и без сувишне приче. Прихватите различите подстицаје.

Лав

Не желите утјеху, али нажалост оно што се дешава између вас и партнера подсјећа на унапријед “режирану представу”. Примјећујете да неко има негативан утицај на ваше сараднике. Стога, немојте учествовати у полемикама.

Дјевица

Вољена особа понекад има велике захтјеве, али ви умијете да их испуните. Будите довољно маштовити и осмислите интересантну забаву удвоје. Очекује вас низ интересантних сусрета. Учините све што је потребно да спојите лијепо и угодно са практичним и корисним.

Вага

Нема потребе да искушавате особу са којом се налазите у љубавној или пријатељској вези. Ублажите своје критеријуме. Упорно избјегавате сусрет са особом која има посебне захтјеве и негативан став о вашим пословним резултатима.

Шкорпија

Недостаје вам емотивни подстицај, али ви не желите да се помирите са пасивном улогом. Слободно повуците потез изненађења. Налазите се у сјајној форми. Немојте пропустити прилику која обећава пословни добитак или корисну рекламу.

Стријелац

Нема разлога да прикривате дио приче пред блиском особом. Суочавање са истином представља психолошко олакшање. Суочавате се са различитим проблемима. Већина сарадника заговара мјерила или услове које најбоље познаје.

Јарац

Важно је да правилно одговорите на нечија питања. Изненадите свог партнера на начин који прија заједничким потребама и укусу. Ваши сарадници имају различито мишљење о рјешавању заједничког проблема. Потребно је да осмислите добар план.

Водолија

Без обзира на грешку коју сте учинили, избјегавајте варијанту самокажњавања или осамљивања. Игнорисањем пословних проблема не можете учинити ништа корисно. Линија мањег отпора не води у правцу позитивних рјешења.

Рибе

Уколико вам је тешко да контролишете своје емоције и реакцију пред блиском особом, избјегавајте провокативне ситуације. Покушавате да одложите пословну ситуацију која захтијева добру процјену и додатну концентрацију. Важно је да имате убједљиве аргументе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана