Дневни хороскоп за 6. април

Г.С.
Дневни хороскоп за 6. април

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Преломни тренутак у вашем романтичном животу могао би бити на хоризонту. Црвени Мјесец би вам могао донијети прилику да се зближите више него икада прије, или да се разбијете као варнице на вјетру. Међутим, ако сте у вези, чини се да је ово узбудљиво вријеме јер би изјава љубави, одлука да заједно живите, вјеридба или чак брак могао бити у току.

Бик

Без обзира да ли сте запослени или не, биће “великих помака” за вас и ваш посао. Бићете заузети више него икад, јер ћете жонглирати са много различитих радних обавеза. Можда ћете завршити важан пројекат или преузети више за свог шефа. Ако тражите посао, сада за вас може доћи позитивније вријеме.

Близанци

Ово доба године звучи посебно пријатно за вас лично и романтично. Не само да ћете бити мотивисани да уживате у хобијима, спорту и забави, већ ћете бити и расположени за љубав. Ако сте слободни, сада је вријеме да пронађете некога ко распирује ватру у вашем срцу.

Рак

Црвени Мјесец ће освијетлити вашу прошлост, као и вашу породицу, насљеђе и васпитање. Ово вас може навести да обратите пажњу на конкретну ситуацију у породици или родитељству. Међутим, он такође истиче да би се иста количина енергије умјесто тога могла усмјерити на кућу или некретнине.

Лав

Сада није вријеме за било какав страх. Било да радите на великом пројекту или иницијативи, или можда финализујете детаље критичног уговора, пун Мјесец ће вам донијети налет узбудљивих идеја које ће вам дати енергију да своју визију емитујете свијету.

Дјевица

Промјена прихода је загарантована отприлике у ово вријеме за Дјевице. Пун Мјесец даје енергију вашем сектору просперитета, пружајући вам прилику да уновчите и процијените свој буџет. То може бити у облику повећања плате, понуде за нови посао или споредне гужве.

Вага

Ваге, моћ је у вашим рукама! Овај пун Мјесец могао би да најави завршетак значајног личног пројекта или подухвата на који сте били веома усредсређени, а који за вас значи цијели свијет.

Шкорпија

Шкорпија, вријеме је да мало успорите. Мјесец ће вам говорити да се опустите и направите паузу да бисте се одморили. Иако се вјероватно осјећате мало изгорјело, ово ће вам дати времена да у самоћи размислите гдје сте у свом животу и гдје бисте жељели да идете.

Стријелац

Живот не може бити само посао, па је вријеме да се мало забавите! Пун Мјесец ће дати енергију вашем друштвеном животу и испунити ваш календар узбудљивим догађајима. Упознајте пријатеље и упознајте нове људе да бисте избјегли преоптерећење.

Јарац

Јарац, спремите се на озбиљне потезе! Црвени Мјесец ће освијетлити вашу каријеру и насљеђе, вјероватно кроз предстојећу рецензију, унапређење или понуду за нови посао. Као резултат тога, наглашавамо, да размишљате о томе шта бисте жељели да унаприједите сљедеће, као и да одвојите вријеме да размислите о томе шта сте постигли у протеклој години.

Водолија

Водолије, вријеме је да истражите нову територију и досегнете нове висине. Пошто ће вас овај пун Мјесец учинити посебно радозналим за своју будућност, савјет за вас је да идете даље умјесто да чекате! Али ово може значити различите ствари за различите Водолије.

Рибе

Истина ће се највјероватније открити. Мјесец ће нагласити гдје се налазите у значајном пословном или романтичном партнерству. Објашњење је једноставно: могли бисте постати ближи него икада раније, или бисте могли одлучити да се разиђете јер нисте на истој страни.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана