Дневни хороскоп за 5. септембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 5. септембар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Вољена особа има добре намјере, али не успијева да вам дочара све оно што бисте жељели да чујете или видите. Не вјерујете у нечија обећања и зато провјеравате различите информације које утичу на пословну сарадњу.

Бик

Нема разлога да распирујете нечију сујету, затражите емотивну подршку. Будите мудри и препустите предност партнеру. Постоје спорне ситуације, јер неко од сарадника вам замјера на неажурности. Избјегавајте нови пословни сукоб.

Близанци

Понекад треба искључити разум, јер постоје ствари које не можете објашњавати на основу логичких правила. Нека ваша осјећања проговоре.

Погађа вас нечије некоректно понашање или неправда у пословној сарадњи. Довољно сте умјешни да превазиђете изненадне компликације.

Рак

Не разумијете партнеров став о заједничком проблему, имате утисак да се налазите на супротним странама. Избјегавајте сумњиве околности и пажљивије анализирајте своје сараднике. Понекад постоје скривени детаљи који се теже уочавају.

Лав

Дјелујете резервисано и неповјерљиво, али партнер нема намјеру да разувјерава ваше сумње. Недостаје вам добар увид у различите токове пословних догађаја. Прихватите нову лекцију о пословним односима.

Дјевица

Дјелујете напето и узнемирено. Забрињавају вас љубавне дилеме или лош предосјећај у вези с једном блиском особом. Успјешни резултати подразумијевају заједничко повјерење и дугорочнију сарадњу. Постоје ситуације које не можете рјешавати самостално.

Вага

Нечија порука може да се тумачи на различите начине, а за вас је истинито оно што вам је драго да чујете. Будите разумни, тренутни неуспјех треба да вас мотивише на додатну упорност или на жељу за превазилажењем личних слабости.

Шкорпија

Партнер се сувише ослања на вашу добру вољу, што вас додатно оптерећује. Ништа не може да се приведе крају без вашег учешћа. Дјелујете забринуто у очекивању да неко одговори на вашу понуду. Тражите заобилазно рјешење како бисте сачували своју пословну позицију.

Стријелац

Боље је да прихватите партнерову идеју, него да провоцирате нову љубоморну сцену. Немојте се заваравати да је истина све оно што чујете. Неко вас може изненадити на ружан начин и без објашњења за своје поступке.

Јарац

Ништа није безазлено као што изгледа. Партнер будним оком прати ваше кретање и понашање. Понекад различите обавезе представљају велики терет, али не и изговор за неиспуњена обећања.

Водолија

Имате намјеру да освојите нечију наклоност, али то чините на погрешан начин и са великом дозом претјеривања. Дјелујете самоувјерено и енергично. Ваш стил изражавања околина тумачи на различите начине, али ви не одустајете од својих циљева.

Рибе

Неспоразуми који вас прате у љубавном животу нису безначајни, али не представљају ни тему коју треба упорно понављати. Претјерујете у различитим захтјевима које постављате пред своје сараднике. Очекују вас негативни коментари или нечије негодовање.

---------------------------------------------------

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана