Дневни хороскоп за 5 октобар

Г.С.
Дневни хороскоп за 5 октобар

Данас је дан пун изазова, али и прилика за раст и напредак за све хороскопске знакове. Откријте коме су звијезде наклоњене.

Ован

Осјећај контраритма могао би да прати већину Овнова. У једном тренутку све иде по плану да би се већ сљедећег тренутка могли очекивати проблеми. Ништа друго не преостаје него да радите стрпљиво.

Бик

Сви процеси су данас успоренији, теже функционишете, умарају вас туђе грешке и пропусти, али ту се ништа не може. Покушајте да не улазите у конфликте и расправе са блиским пословним окружењем.

Близанци

Ако правите нове договоре, иако вам буде изгледало да је све у реду, ипак провјерите све ставке уговора прије потписивања. Имаћете прилика за нова познанства, флерт и уживање у необавезној комуникацији.

Рак

Надређени вас могу пожуривати по питању неких од обавеза, нарочито ако треба средити неку папирологију или се позабавити важним документима. Без нервозе крените корак по корак да их рјешавате.

Лав

Промјене у договорима ће вас нервирати током овог уторка, а извјесно је да ћете морати често да разговарате са људима које бисте најрадије заобишли у широком луку. Неке ситуације вас оптерећују.

Дјевица

Ваше расположење није баш на неком нивоу, јер сте доста оптерећени послом и новчаним питањима. Није баш најповољнији дан за озбиљне разговоре и пребирање по неиспуњеним љубавним очекивањима и обећањима.

Вага

Немојте се нервирати уколико неке потезе данас будете морали више пута да поновите. Битно је да на крају све успијете да како-тако завршите. Уколико можете да поправите нешто у односу са вољеном особом, урадите то.

Шкорпија

Велико ментално оптерећење очекује Шкорпије данас, а могући су и застоји у реализацији. Издржите, ускоро наилази бољи период. Морате сами да се позабавите својим унутрашњим расположењем.

Стријелац

Иако ће вам бити потребно доста труда и данас, ипак сте у периоду када можете максимално коректно и одговорно све постићи. Само добро засучите рукаве. Од вас и вашег расположења зависи много тога.

Јарац

Није искључено да будете критиковани од стране ауторитета данас због неких пропуста које сте направили, највјероватније везано за папирологију. Истрпите. Нема назнака неких значајнијих промјена на вашем љубавном плану.

Водолија

Није повољно вријеме за пословна путовања, могућа су кашњења, проблеми са документацијом и тешко остваривање компромиса, па се потрудите да одложите за неки други дан.

Рибе

Доста напоран дан је пред Рибама, што по обиму обавеза што по питању комуникације са особама које су доста тешке за сарадњу, па је савјет да избјегавате било какве расправе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана