Дневни хороскоп за 5. јул

Г.С.
Дневни хороскоп за 5. јул

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Пред вама је период у којем ћете бити посвећени пољу посла. Спремни сте на фазу доказивања. Данас очекујете да ћете успјети да освојите нову особу која се спонтано појавила у вашем блиском окружењу. Укоченост вам ствара мање проблеме.

Бик

Можете да очекујете да ћете бити задовољни пословним рјешењима за данашњи дан.

Могуће је да вољена особа једноставно не може да вам пружи све оно што желите.

Мањи проблеми са циркулацијом.

Близанци

Вјерујете у себе и у своје способности и знате да можете да догурате далеко. Судбина ће вам бити наклоњена у наредном периоду. Могуће је да ће неке ствари испливати на површину. О вољеној особи сазнајете нове шокантне информације.

Рак

Дошло је вријеме за промјене када је у питању посао. Очекује вас доста нових преокрета. Очекују вас позитивна дешавања у односу са партнером. Ваша веза би могла да се стабилизује. Добро се осјећате у својој кожи.

Лав

Прилично сте нервозни и то се одражава и на пословне одлуке које доносите. Избјегавајте брзоплетост. Уколико сте слободни, данас вам слиједи ново познанство које ће вам бити веома значајно. Хронични проблеми вас прате.

Дјевица

Вријеме је да се заузмете за своје принципе и ставове на пословном пољу. Немојте да одустајете од борбе. Пред вама је повољан период за љубав. Ако будете признали своја искрена осјећања, биће вам узвраћено. Поведите рачуна о исхрани.

Вага

Биће нових проблема на вашем послу. Током данашњег дана ће вам требати доста живаца да се са свим изборите. Успјешно ћете превазићи конфликте у односу са партнером. Налазите компромис. Поведите рачуна о проблемима са стомаком.

Шкорпија

Нова пословна сарадња вас очекује веома ускоро. Бићете задовољни због нових понуда. Ако већ имате партнера, желите да уведете неке иновације у вашу везу. Спремни сте за експериментисање. Мањи проблеми са дисајним путевима.

Стријелац

Доста тога вам није кренуло по плану када је у питању посао па због тога осјећате већу дозу незадовољства. Очекује вас занимљиво познанство које вас ускоро може водити до нове везе. Могуће су тегобе везане за грло.

Јарац

Пред вама је период у којем ће судбина бити на вашој страни. Пословне проблеме ћете моћи да ријешите веома лако. Бићете срећни, задовољни и испуњени поред особе до које вам је стало. Добар је дан за љубав. Склони сте гојењу.

Водолија

Важно је да све информације које добијете на пољу посла добро анализирате. Заљубили сте се и спремни сте да на пољу љубави покренете нове одлуке како бисте нашли срећу са особом до које вам је стало. Поведите рачуна о очима.

Рибе

Можете очекивати да ћете добити прилику да реализујете пословне идеје на којима дуго већ радите. Очекује вас прилика да уђете у љубавну везу која ће се одвијати на даљину. Спремни сте за то. Склони сте депресији данас.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана