Дневни хороскоп за 5. фебруар

Г.С.
Дневни хороскоп за 5. фебруар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Ситуација се окреће у вашу корист. Предстоји вам успјех у давно започетом пројекту. У игри је велики новац дајте све од себе. Стижу информације које ће вам помоћи да се коначно одлучите шта даље. Имате наклоност Стријелца. Проблем са синусима.

Бик

Иако сте чврсти у ставовима, то не мора да буде лоше. Имате јасан циљ шта желите у послу. Слиједи вам велики новчани добитак! Од сталних промјена на емотивном пољу може да вас заболи глава. Ви волите ипак сигурност. Кад је у питању здравље, могућа уринарна инфекција.

Близанци

Лоше искуство из прошлости вам даје могућност да се окренете унутрашњим вриједностима. Спремите се за нове подухвате, период одмора је иза вас. Добро сте расположени за љубав у данашњем дану. Међутим, Близанци из прве декаде могу имати више среће у љубави. Респирација плућа је слаба.

Рак

Склони сте драми. Избјегавајте свађу, посебно у великом колективу. Морате да се обуздате ако желите даље да задржите радно мјесто. Партнер чини све да вас опусти, али изгледа не вриједи. Узвратите му неким ситним поклоном. Треба вам релаксација близу воде.

Лав

Доста сте опуштенији него до сада. Више не трпите никог, посебно шефа који није добар нити разуман за вас. Можда баш ви добијете његово мјесто. Ако сте у вези са Стријелцем или Раком, онда су могуће ситне препирке. Осталима сљедује миран дан, без проблема. Проблем са рукама, шакама. Може бити од ишијаса.

Дјевица

Ви сте сада у позитивном радном дану и то не пропуштајте. Ако не зарадите веће паре, онда барем се квалитетно одморите од актуелних пројеката. Размишљате о неоствареним љубавима, чека вас реалност, а то је ваша дугогодишња веза. Ту је заправо све што вам треба. Имате све аспекте за добро здравље.

Вага

Педантност и прецизност у раду је ту, али нисте расположени за комуникацију са околином. Повлачите се у себе, тако прикупљате довољно енергије. Аналитични сте према партнеру и вашем односу уопште. Склони сте да понекад придикујете. Раздражљиви сте. Опустите се!

Шкорпија

Одредите приорите. Концентрација ће вам помоћи у томе. Сарадници су навикли да од вас добијају готова рјешења, ви сте сами криви за то. Очекујте почетак добро комуникације који може довести до зближавања са једним Раком. Мања нервоза.

Стријелац

Искористе овај посебно срећан дан у вашој каријери. Може вам донијети повољне прилике и успјех. Стижу до вас информације које ће вам помоћи да одлучите између двије особе. Осјетљиви сте и раздражљиви.

Јарац

Нисте расположени данас да радите. Морате бити усмјерени више на себе и посветити се пројекту који је испред вас. Обуздајте себе око разних прохтјева који нису другима јасни. Можда успијете да шармирате неког Бика. Одмарајте се уз књигу или филм.

Водолија

Волите естетику, лијепо и умјетност. Не би било лоше да се бавите таквим стварима. Посебно ће вам помоћи особа из знака Рака или Лава. Са Близанцем имате љубавну везу. Али није то особа са којом радите, већ неко ко вам је дужи период пријатељ. Осјетљив вам је стомак.

Рибе

Обузима вас осјећај сигурности, храбро иступате у свијет послије толико времена. Хватате се у коштац са тешким задацима. Заборавили сте на љубав. То је оно што вас као једну суптилну особу чини посебном. Прихватите удварање једног заинтересованог Јарца. Слаба психа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана