Дневни хороскоп за 5. децембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 5. децембар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Дневни хороскоп за 5. децембар препоручује да прихвате савјет искуснијег колеге и уведете измјене у организацији посла. Видјећете колико ћете бити ефикаснији. Слободне припаднике овог знака очекује буран дан, обиљежен страственим сусретима и флертом.

Бик

Бикови радну недјељу почињу са доста елана. Имали су времена да размисле о стратегији и сада је спроводе у дјело. Осјећате да све можете. Заузети Бикови суочавају се са проблемима у вези, али их рјешавају са лакоћом. Слободни су жељни пажње.

Близанци

Посљедњи мјесец у години је почео и ви не можете да дочекате празнике. Занемарили сте пословне обавезе, “глава” вам је у плановима за Нову годину. Немојте да губите фокус. Љубавна ситуација је мирна, без трзавица.

Рак

Послушајте савјет женске особе. У ризику сте да направите озбиљну грешку на послу. Сада је важно да будете сталожени, не срљајте. Партнер има доста стрпљења за ваше хирове. Немојте да злоупотријебите његову доброту.

Лав

Данас вас очекује ужурбан дан, пун пословних изазова, али имате јаку “залеђину” и довољно ентузијазма да се са свим проблемима ухватите у коштац. Постоји једна ствар која вам смета код партнера, али оклијевате да је истјерате на чистац.

Дјевица

Дневни хороскоп за 5. децембар шаље упозорење Дјевицама - не улазите у пројекте који ће вам одузети све слободно вријеме. Овакав подухват вам се неће исплатити. Мудрије преговарајте. Посветите више пажње емотивном животу

Вага

Тренутно вас више заокупља хоби него посао од којег плаћате рачуне. Водите рачуна да правилно распоредите вријеме и да оно важније не трпи. Слободне Ваге ће доживјети мање разочарење. Хронични болесници би требало да посјете љекара.

Шкорпија

Извојевали сте малу побједу на послу, сада је изузетно важно како ћете се даље поставити. Немојте да вас слава заслијепи, мудро планирајте потезе. Очекујте прилив новца. Велики су вам трошкови. Љубавна ситуација је идилична, партнер вас обожава.

Стријелац

Расположење вам се стално мијења, час сте одушевљени развојем ситуације на послу, час сумњате у све и свакога. Потребно вам је више стабилности. Имате подршку партнера, разговарајте с њим, заједно ћете пронаћи рјешење.

Јарац

Имате велике планове за будућност, али оклијевате да их подијелите са другима. Консултујте се са искуснијим колегом који би могао да вам помогне да их спроведете у дјело. Очекујте позив од бивше љубави. Размишљате о томе да обновите романсу.

Водолија

Упетљали сте се у нове пројекте преко главе, прихватили далеко више обавеза него што можете да поднесете. Потребна вам је боља организација. Слободне Водолије би требало да прихвате позив за излазак. Завршиће се далеко боље него што очекују.

Рибе

Дневни хороскоп за 5. децембар савјетује Рибама да иступе храбрије на послу и изнесу своје идеје надређенима. Бићете задовољни како ће се ситуација развијати. Данас су вам звијезде наклоњене, очекујте прилив новца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана