Дневни хороскоп за 5. август

Г.С.
Дневни хороскоп за 5. август

Прочитајте шта вас очекује данас у астролошком смислу.

Ован

У сусрету са вољеном особом нема разлога да упорно инсистирате на неким споредним догађајима. Имате различита виђења. Консултујете своје сараднике прије него што донесете неку званичну одлуку. Више глава може да смисли боље рјешење. Пријаће вам релаксација или сусрет са пријатељима.

Бик

Ако су ваша осјећања у складу са гласом разума, поступите по својој савјести без детаљних објашњења и осјећања кривице. Постоје ситуације када је тешко објаснити узрок и посљедицу, важно је да испуните своје редовне обавезе. Обратите пажњу на здравији начин исхране, пријаће вам више витамина.

Близанци

Важно је да се осјећате пријатно у кругу породице. Осјећај повјерења или блискости у вама буди неку скривену снагу. Многе ствари на пословној сцени изгледају другачије него што их представља неко од сарадника. Пријаће вам нека лакша дијета, избјегавајте нездраву храну.

Рак

Имате лош предосјећај или потребу да провјеравате свог партнера. Дјелујете напето и сумњичаво. Не будите разметљиви при представљању својих идеја и немојте оцјењивати туђе понашање ако за то не постоји добар повод. Потребно је да се растеретите напорних ситуација, опустите се.

Лав

Емотивно задовољство произилази из сусрета са драгом особом. Имате добру идеју како да привучете нечију пажњу. Прихватите корисну идеју о пословној сарадњи и докажите своје способности. Нема потребе да одлажете заједничку акцију. Пријаће вам витаминска исхрана.

Дјевица

Мимо своје воље, пристајете на компромисно јешење или на варијанту коју предлаже ваш партнер. Одлажете своје послове због једне особе, али услуга коју чините не представља добро рјешење. Пријаће вам релаксација.

Вага

Неко вас подстиче на добро расположење. У складу са својим афинитетима умијете да створите романтичну атмосферу и да привучете нечију пажњу. Одбијате да прихватите нечију улогу у преговорима, не желите да се налазите изван главних догађаја на пословној сцени. Слободно вријеме посветите рекреацији, пријаће вам шетња.

Шкорпија

Партнер дјелује нестрпљиво при ишчекивању да испуните своја обећања, али ви имате добру љубавну стратегију од које не одустајете лако. Имате велике амбиције, али ваш успјех је релативан и подложан промјенама. Недостаје вам добра концентрација. Важно је да рационално користите своју енергију и вријеме.

Стријелац

Нема потребе да очекујете велику ноту емотивног разумијевања од особе која се налази под негативним утицајем. Избјегавајте пословни ризик на који вас наговарају сарадници. Најбоље је да прихватите позната правила и да се заштитите од непријатности. Будите уздржани, избјегавајте афективно понашање.

Јарац

Партнер покушава да вам помогне или да вас орасположи. Прихватите све што добијате од блиске особе. Ствари које прећуткујете пред пословним партнерима лако могу да вас доведу у непријатну ситуацију. Пријаће вам више сати здравог сна.

Водолија

Вољена особа понекад има велике захтјеве, али ви умијете да их испуните. Будите довољно маштовити и осмислите забаву удвоје. Очекује вас низ интересантних сусрета. Учините све што је потребно да спојите лијепо и угодно са практичним и корисним. Зрачите позитивном енергијом.

Рибе

Нечија порука може да се тумачи на различите начине, а за вас је “истинито” оно што вам је драго да чујете. Будите разумни, тренутни неуспјех треба да вас мотивише на додатну упорност или на жељу за превазилажење личних слабости. Важно је да ускладите мисли и осјећања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана