Дневни хороскоп за 5. април

Г.С.
Дневни хороскоп за 5. април

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Ви сте неко ко зна да буде и хумористичан па ћете тако и започети дан на послу, који вам ипак све значи. Волите да радите. Желите по сваку цијену неког да усрећите, посебно они Овнови који су слободни. Користите хумор у исцјељењу.

Бик

Мислите да можете сами. Потребна вам је подршка пријатеља. Овдје је важно да вам помогну финансијски. Подршка иде од Рибе, Овна или Ваге. Изненадни сусрет и веза са једном Водолијом. То ће бити велика страст.

Близанци

Мислите да можете да уживате, али ипак нисте имали среће. Мораћете данас напорније да се трудите и радите. Учите да будете толерантнији према вољеној особи. Много тога дијелите, па није згодно да будете строги. Пливање је препорука дана за боље здравље.

Рак

Обавезе које имате прихватате одговорно. Док год сте ви вођа, предводник на послу, та фирма, радна организација има успјеха и стабилности у раду. Партнер је понекад агресиван према вама. Вјероватно сте флегматични. Дебело цријево вам је осјетљиво.

Лав

Себе или величате или сте тотално лијени и незаинтересовани. Покрените се, позив из земље са сјевера Европе вам мијења радни елан. Важно је да нисте у сукобу са партнером. Често се надмећете ко је већи шармер. Данас је добро да се бавите вјежбама за истезање.

Дјевица

Ваше расположење не смије да утиче на рад. Имате велики притисак на послу, али се добро држите. Колеге вас подржавају. Партнер који би вам помогао о послу би био онај прави. Слагање са Биком или Вагом. Чувајте се разних алергија на храну.

Вага

Ради вам шесто чуло. Ви чујете и видите оно што другима промиче испред очију. У предности сте и искористите то позитивно. Показујете праве емоције и партнер је срећан. Избјегавајте претјерани умор. Опустите нервни систем. Масажа је право рјешење.

Шкорпија

Самодисциплина је на врхунцу. Спремни сте да кажете “не” свему што ремети ваше циљеве. Све што има смисао, долази у обзир. Није важно шта други мисле, ви своју везу чувате и јачате. Витални сте, без тешкоћа.

Стријелац

Желите свима да помогнете. Било би добро остати хладне главе и концентрисан на тренутне задатке. Продуктивни сте. Желите нешто ново, нешто што ће вас покренути. Свакодневица вас убија. Медитација ће помоћи.

Јарац

Неки од вас могу да уведу драстичне промјене у своје одлуке. Желите да помогнете. Лијепо је радити у заједници, али само ако сте ви шеф. Данас сте романтични. Ваша околина је изненађена. Срећни су због тога, и ваш партнер такође. Лоша циркулација.

Водолија

Глава вам је пуна свјежих идеја. У глави као у кошници све зуји. Оштри сте, али и пажљиви. Желите да ово успије. Енергија је на завидном нивоу и све иде глатко. Комуникација тече у правом смјеру. Савршен дан за вјежбе и ситне послове.

Рибе

Задаци који се понављају почињу да вас гуше. Немате снаге, а ни воље да радите једно те исто из дана у дан. Уколико желите да ваша веза успије, онда више дајте него што очекујете да примате. Потребан вам је изазов. Мучи вас прошлост и то вас гуши.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана