Дневни хороскоп за 4. октобар

Г.С.
Дневни хороскоп за 4. октобар

Данас је дан пун изазова, али и прилика за раст и напредак за све хороскопске знакове. Откријте коме су звијезде наклоњене.

Ован

Можете се мало повући у себе, што ће други протумачити као дистанцираност, а суштина је да ви покушавате да пронађете рјешење за проблеме који вас муче. И поред овога пословни сегмент је успјешан, јер ћете бити посвећени својим обавезама.

Бик

Осећате јако, подстицајно расположење и позитивну напетост приликом сусрета са људима за које сматрате да можете с њима остварити сарадњу и коректан пословни однос. Искористите шансе које вам овај дан нуди. У односу са вољеном особом вас вуку јаке страсти.

Близанци

Информације вас бомбардују са свих страна, али нисте сигурни колико се оне уклапају у оно што сте ви замислили. Немојте доносити одлуке на брзину. Немојте се суздржавати када је вољена особа у питању, покажите јој колико је желите и волите.

Рак

Добре идеје, одлична креативност, али ће и интуиција бити на високом нивоу. Дан ће вам протећи у врло добром расположењу и у одличним односима са људима са којима радите. У емотивном сегменту ће владати уживање, задовољство, романтика.

Лав

Неки људи из пословног окружења вас нервирају тврдоглавошћу. Такође, сметају вам да покренете неке ситуације па ћете се цијели дан инатити са њима. Покушајте да будете мало стрпљиви и много толерантни. Иста ситуација је и у емотивном сегменту.

Дјевица

Данас се дешавају нови моменти у односу са сарадницима. Од вас ће се очекивати да повучете конкретније потезе, али добро размислите о њима. Немате довољно информација. У емотивном сегменту данас прилично коректно и стабилно.

Вага

Збуњени сте понашањима колега, али покушавате да пронађете оправдање за њих. Могуће је да сте начули да су вас поједини оговарали. Не реагујте, али будите сигурни да је оно што сте чули тачно. Емотивно данас врло промјенљиво.

Шкорпија

Данас осјећате велику потребу да своје планове остварите, али је питање колико ћете у томе бити успјешни. Расположење вам варира и у суштини је за обавезе погодан период само до поднева, јер већ послије тога бићете прилично нефокусирани и конфузни.

Стријелац

Пред вама су битне одлуке, али ћете покушавати да их одложите. Једноставно, нисте сигурни у неке ствари и желите да себи дате довољно времена да размислите. У емотивном сегменту размишљате шта можете урадити по питању односа са партнером.

Јарац

Ако вам је нешто обећано, више је него вјероватно да ће у посљедњем тренутку ово бити одложено за неки сљедећи пут. Данас је добар тренутак за посвећеност партнеру, друга страна једва чека на ваше знаке пажње и љубави.

Водолија

Успјећете да са великом муком завршите са обавезама, али ћете у суштини једва чекати да завршите дан. Једноставно, данас нисте потпуно “своји” и потребно вам је више одмора. Са вољеном особом будите искрени и реците јој како се осећате.

Рибе

Ово може бити буран дан у послу, али је и те како могуће да ћете резултатима бити задовољни. Желите да коначно ријешите неке ситуације и сада можете смислити ефикасна рјешења. Добар је дан за све у вези са емоцијама, могућ врло романтичан сусрет са партнером.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана