Дневни хороскоп за 4. новембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 4. новембар

Данас је дан пун изазова, али и прилика за раст и напредак за све хороскопске знакове. Откријте коме су звијезде наклоњене.

Ован

Имате прилику да освојите нечију наклоност. Објасните вољеној особи да вас везују исте емотивне потребе. Налазите се у доброј форми и дјелујете врло позитивно на своју околину. Важно је да реагујете у правом тренутку. Представите позитивну страну своје личности.

Бик

Брину вас емотивне дилеме или лош предосјећај који имате у вези са једном блиском особом. Постоје ситуације које не можете рјешавати самостално. Успјешни резултати подразумијевају тимски рад и повјерење. Пријаће вам нека од техника психолошког опуштања.

Близанци

Партнер изненада доноси нову одлуку коју не жели да објашњава. Будите довољно стрпљиви, све ће доћи на своје мјесто. Сувише форсирате личне циљеве, тако да ваши сарадници реагују на различите начине. Важно је да сачувате добар однос. Потрудите се да побољшате кондицију.

Рак

Партнер вам често приговара на понашању и пропустима. Можда немате довољно убједљива објашњења на једноставна питања. Радујете се због нових информација. У прилог вам иду различите околности и сазнање да се налазите у центру важних догађања. Избјегавајте непотребне компликације и велике изазове.

Лав

Дјелујете задовољно и расположено за излазак или нови сусрет. Вољена особа чини све што је потребно да испуни сва ваша очекивања. Важно је да остварите позитивне резултате, али не по цијену прекида у пословној сарадњи. Прихватите нечији користан савјет. Пријаће вам више сати здравог сна, обратите пажњу на своје снове.

Дјевица

Не можете да промијените нечије мишљење или одлуку. Нема потребе да изговарате тешке ријечи пред вољеном особом. Очекујете позитиван одговор у рјешавању неких спорних ситуација. Важно је да процијените најбољи тренутак за пословну акцију. Пријаће вам нека омиљена забава као рецепт за добро расположење.

Вага

Боље је да прихватите утјешну варијанту у сусрету са вољеном особом, него да се заносите стварима које постају сувише далеке. Потребно је да преузмете одговорност за своје поступке. Докажите себи и другима да можете испунити дата обећања. Избјегавајте напорне или стресне ситуације.

Шкорпија

Потребно је да се придржавате провјерених стандарда. Посветите пажњу особи која одговара вашем расположењу и сензибилитету. Уколико се већ упоређујете са околином, знајте да је ваша предност у томе што избјегавате стереотипно понашање. Важно је да поправите расположење.

Стријелац

Вјештим потезима умијете да остварите своје емотивне намјере. Партнер вам угађа на различите начине, док се ви задовољно осмјехујете. Подстичите код себе радозналост и креативно расположење. У сусрету са сарадницима очекује вас ново или поучно искуство. Налазите се у сјајној форми.

Јарац

Покушајте да разумијете нечију немоћ или емотивну слабост. Не будите надмени. Пред вама су различите обавезе које захтијевају заједнички договор и финансијску сарадњу. Уживајте у свом свијету интиме.

Водолија

Авантура може да вас доведе у непријатну ситуацију. Боље је да се опредијелите за познато друштво. Лично достојанство или велики понос вам не дозвољавају да се упуштате у расправу са једном особом. Пријаће вам рекреација или хоби.

Рибе

Веће значење имају детаљи које мудро прећуткујете, него ствари које саопштавате љубавном партнеру. Нечија прича према вашем мишљењу дјелује неубједљиво и преувеличано, тако да се ослањате на личну процјену и способности. Потребно је да побољшате кондицију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана