Дневни хороскоп за 4. март

Г.С.
Дневни хороскоп за 4. март

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Данас имате избор: или ћете бити љубазни или заједљиви. Шта год да одаберете, ваша пажња ће се вјероватно усмјерити на проблеме који утичу на вашу дугорочну емоционалну сигурност.

Бик

Ваше расположење се мијења набоље. Постаћете самопоузданији, иако мало емотивни. Требало би да имате довољно вјере у себе да покажете своја права осјећања умјесто да их скривате. Не брините о томе шта други људи мисле!

Близанци

Можда вам је повјерена нека тајна, па бисте чак могли да размислите о отказивању неког дружења. Оно што сада изгледа извјесно је да сте на новом курсу у свим везама, и повременим и интимним.

Рак

Ако данас путујете, требало би да будете спремни за авантуру, а такође и да завршите негдје сасвим другдје од онога гдје сте намјеравали.

 

Лав

Данас можете бити слободнији да будете мало себичнији него иначе. Довољно сте дали другим људима, а сада је вријеме да поново пазите на себе. Пазите на растуће финансијске трошкове и предузмите неопходне мјере.

 

Дјевица

Можете бити ентузијастични колико год желите, али никада не очекујте да ће се други сложити са вама. Можда би требало да покушате да мало више поштујете мишљење партнера.

 

Вага

Ако данас радите или сте на неки други начин заокупљени рутинским пословима, посебно добротворним акцијама, можда не знате када да станете. Посљедња ствар коју треба да радите је да се исцрпљујете.

 

Шкорпија

Сви најважнији планетарни аспекти су усклађени у друштвеним областима ваше карте. Упознаћете нове људе и уживати као никада раније. Не дозволите да вас рутинске обавезе спутавају.

Стријелац

Чини се да постоји сукоб интереса у партнерским и у пословним односима. Приватни живот ће можда морати да има предност над професионалним.

Јарац

Све у вашој соларној карти најављује узбудљиве догађаје. Ово је дјелимично повезано са жељом за путовањем и сусретом са новим људима, али и са осјећајем да живот треба да буде пријатнији.

Водолија

Данас све указује на то да ћете бити заокупљени новцем, да ли у стварности или у својим сновима, на вама је.

Рибе

Ово је дан да радите, кажете и осјећате шта год желите, без обзира на друштвене притиске или предрасуде партнера.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана