Хороскоп за 4. јул

Г.С.
Хороскоп за 4. јул

Погледајте дневни хороскоп за четвртак 4. јул 2024. године и сазнајте шта вам звијезде поручују на пољу каријере, љубави и здравља.

Ован

Без неких капиталних промјена на вашем пословном плану данас. Држите се доброг ритма без већег форсирања како себе, тако и осталих у окружењу. Припадници овог сазвјежђа могли би да очекују макар једну интригантну љубавну ситуацију, али на иницијативу друге стране. Могућа главобоља.

Бик

Вријеме је ваш савезник, јер ваши сарадници немају могућност да далекосежно сагледају ситуацију као ви. Наставите тако, на добром сте путу. Врло лијеп дан могао би да вас очекује на љубавном плану уколико сте спремни да кренете у освајање нове симпатије. Избјегавајте веће физичке напоре.

Близанци

Све што сте испланирали и договорили се у складу са својим објективним могућностима у сфери професионалних активности, имаћете реалне шансе и да спроведете уз минималне корекције. Прилика за флерт или површну авантуру могло би да буде више, па уколико вам је то у интересу, уживајте у опуштеној необавезујућој причи и лијепо се забавите. Психофизички умор.

Рак

Доста ствари могло би данас да успори реализацију започетих обавеза код већине Ракова, а највише кашњење и пробијање рокова. Морате много да се потрудите да покажете шта умијете и шта можете. Слободни Ракови, у оквиру својих жеља и могућности сами одредите на коју страну ћете се окренути и коме ћете посветити пуну пажњу, прилика око вас има. Здравље врло добро.

Лав

Типично за Лавове, могу се очекивати и одређене иницијативе за преузимање лидерске позиције тамо гдје су неки мање способни заказали. Нема препрека за фину, опуштену комуникацију, флерт, само без великих очекивања. Могућа несаница.

Дјевица

Слиједи стабилизација на пословном плану и смањење тензије, што ће довести до растерећења и вашег квалитетнијег обављања пословних задатака. Врло повољне су околности да се максимално ангажујете на љубавном плану, гдје вас могу очекивати врло пријатна изненађења. Опустите се и уживајте. Покушајте да се више одмарате.

Вага

Све иде корак по корак и вјероватно за сада немате велике помаке, али јасно вам је да се ствари полако рјешавају и зато се опустите. Било би лијепо да изненадите драгу особу неким финим знаком пажње и тако поправите једно другом расположење. Потребан вам је добар и квалитетан сан.

Шкорпија

Обавеза има на претек, али све иде својим током код већине Шкорпија, тако да разлога за забринутост нема. Слободне Шкорпије, неко са ким сте у контакту је у вашој близини и обоје сте врло заинтересовани за нови почетак. Будите умјерени у свему и ослушкујте свој организам.

Стријелац

Неки детаљ у сфери комуникације и организације посла могао би да мало закомпликује реализацију појединих професионалних задатака, али никако и да све потпуно стопира. Могућ позитиван расплет тренутне компликоване љубавне ситуације могли бисте да очекујете под условом да сте спремни на компромис. Боравите што више у природи.

Јарац

Држите се својих принципа и имате солидне шансе да до циља стигнете са мањим закашњењем. Не зависи све од вас данас. Будите опуштени и спремни да примите нове особе у ваш емотивни живот, ово може бити нова особа, али и неко од бивших партнера. Здравље врло добро.

Водолија

Мањи неспоразуми у комуникацији неће у битнијој мјери пореметити ваше пословне планове, ипак се очекује да не прескачете кораке с циљем што бржег завршетка. Добар је дан за неко фино дружење са неким пријатељима које одавно нисте видјели. Уживајте. Здравље врло добро.

Рибе

Комуникација са колегама ће бити повремено напорна, највише због неразумијевања вашег начина рада и сагледавања ситуације. Схватите ово као тренутно мало изазовнији период.  Са партнером би требало да што више будете у окружењу пријатеља и драгих људи. Могућа главобоља.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана